Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Upoznajte drugo lice Katarine Medici - ozloglašene vladarice!

Intrigantan povijesni roman "Ispovijesti Katarine Medici" oživljava politički i državnički život 16. stoljeća i potretira jednu od najozloglašenijih vladarica u povijesti!

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

S raskošnih francuskih dvora, stiže nam priča snažnija i moćnija od mnogih do sada ispričanih!

Kada je navršila četrnaest godina, Katarina Medici, posljednja nasljednica slavne loze Lorenza Veličanstvenog, odlazi u Francusku na zaruke s Hernikom II., sinom francuskog kralja Franje I. U novom, nepoznatom kraljevstvu Katarina se pokušava izboriti za svoju poziciju svim raspoloživim sredstvima pa i savjetima slavnoga Nostradamusa i vlastitim vidovnjačkim moćima. Prije navršene četrdesete godine života postaje udovica i ostaje sama sa šestero djece u kraljevstvu koje razara ambiciozno i izdajničko plemstvo.
U nezahvalnome vremenu u kojem su vjerski ratovi hugenota i katolika na svome vrhuncu, ona se bori za Francusku kako bi spriječila sveopći pokolj nesvjesna činjenice da proročkoj sudbini neće moći izmaknuti i da će za spas Francuske morati žrtvovati vlastite ideale, ugled i tajnu koju je čuvala duboko u svom srcu.

Ova priča je, za razliku od legende o Katarini kao brutalnoj i beskrupuloznoj vladarici, priča i o onoj Katarini koju povijest ne poznaje – ženi supruzi, ljubavnici i majci koja je učinila sve kako bi zaštitila one koje voli.

Knjigu "Ispovijesti Katarine Medici" potražite na kioscima za samo 49,90 kn.

Ako na kioscima propustite svoj primjerak, isti možete nabaviti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata. Ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.

Message