Obavijesti

Video

Komentari 3

Aleksandar Rakić uoči meča na UFC-u 259: 'Nakon Santosa ću razgovarati s Danom Whiteom'

Aleksandar Rakić uoči meča na UFC-u 259: 'Nakon Santosa ću razgovarati s Danom Whiteom'
5

'The Rocketa' očekuje meč karijere sa Santosom koji se vraća nakon teške ozljede koljena. Popričali smo s Rakićem uoči puta u Las Vegas i saznali zanimljive detalje najboljeg borca s ovih prostora...

Gledao sam nekoliko puta Santosove mečeve, ali to više rade moji treneri. Jako je opasan i agresivan, na to smo se spremali, rekao je Aleksandar Rakić uoči svog novog izazova u UFC-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rakić je trenutno najbolji borca s ovih prostora, a nas je zanimalo kakav je njegov odnos s čelnicima najjače MMA organizacije u svijetu.

- Nemam puno kontakta s njima, ali kako se bližim vrhu sve više traže kontakt. Vjerujem kako ću nakon ovog sljedećeg meča sjesti i popričati s Danom Whiteom. Mislim da će tražiti razgovor, a i ja ću tražiti njega - samouvjeren je Rakić za kojeg mnogi tvrde da je rođen s mentalitetom pobjednika, a nas je zanimalo postoji li neki ritual bez kojeg ne prođe ni jedan njegov meč.

- Idem u crkvu prije svakog meča. Malo je to teško u ovim uvjetima. Prije meča u Vegasu smo u karanteni. Kada se poboljšaju uvjeti nastavljam sa svojim ritualom - kaže. Rakić je, za kraj, Santosu poslao i više nego jasnu poruku 

- Dođi zdrav, želim da publici pružimo dobar meč. Vidimo se 6.3. - zaključio je!

Pokretanje videa ...

Rakićev 'Direkt u glavu' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.