Video

Komentari 16

Amer Gojak: 'Dinamo će u Ligi prvaka stići do samoga kraja'

Amer Gojak: 'Dinamo će u Ligi prvaka stići do samoga kraja'

Jedan od najpopularnijih igrača Dinama Amer Gojak odgovorio je na naša 24 pitanja. Otkrio nam je što najviše voli slušati u autu i procijenio dokle će Dinamo dogurati u Ligi Prvaka

Puno bi mi značilo da pokojni djed može vidjeti moje uspjehe, ali znam da on mene i odozgo gleda, rekao nam je nogometaš koji je upravo pokojnom djedu Edhemu posvetio gol koji je zabetonirao Dinamovu kvalifikaciju u Ligu prvaka u utakmici protiv Rosenborga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dinamovac Amer Gojak naviknuo je na kritike i pohvale o svojoj igri, a najteži trenutak u karijeri bio mu je promašeni gol u utakmici protiv Benfice. Unatoč usponima i padovima, najveća podrška mu je obitelj.

Dinamov veznjak otkrio je da je upravo on najveći zabavljač u svlačionici, a imao je samo riječi hvale za kapetana bosanskohercegovačke reprezentacije Edina Džeku, baš kao i za izbornika Roberta Prosinečkog. Iako nema najdražeg pjevača niti pjevačicu, saznali smo što najčešće sluša u autu.

Otkrio nam je i kako voli provoditi slobodno vrijeme, a izvukli smo odgovor na pitanje koje zanima sve pripadnice ljepšeg spola: ljubavni status. Ipak, kada je trebao odlučiti između nogometaša oko kojih se lome koplja - Lionela Messija i Cristiana Ronalda, ostao je suzdržan.

Ipak, otkrio nam je zašto mu je Zinedine Zidane uzor, ali i gdje bi nakon Dinama volio nastaviti karijeru.

Pogledajte ostala videa iz serijala 24 pitanja:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak