Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amerikanci oduševljeni: Priča o Malenoj i Klepetanu je za film

Američki portal The Dodo, posvećen životinjama, objavio je priču o Malenoj i Klepetanu i njome izazvao val oduševljenja svjetske javnosti. A kako i ne bi, kad je riječ o posebnoj ljubavnoj priči

Ivica Galović/Pixsell
Foto: Ivica Galović/Pixsell
20 komentara

Romantična bajka Malene i Klepetana, koja svake godine iznova u proljeće oduševi stanovnike Hrvatske, sad je prešla i granice lijepe naše.

POGLEDAJ VIDEO:

Zahvaljujući priči portala The Dodo, cijeli svijet ima priliku čuti za romantičnu vezu ove dvije rode koja traje već 16 godina u slavonskobrodskom prigradskom Brodskom Varošu.

- Umirovljeni školski domar Stjepan Vokić prije 25 godina je pronašao rodu slomljenih krila, udomio je i nazvao Malena, počinje priču portal The Dodo.

PONOSNI RODITELJI Ne odvajaju se od njih: Malena i Klepetan dobili su četiri ptića

Priča se nastavlja emotivnim Stjepanovim izjavama koliko mu je Malena važna i iznošenjem detalja što sve čini za nju kako bi se osjećala kao da nema ozljedu krila.

A prijelomni trenutak u ovoj priči je dolazak Klepetana u Malenino gnijezdo na povratku iz Afrike prije 16 godina i činjenica kako se svake godine na proljeće vraća svojoj Malenoj.

Ovaj ljubavni par uz Stjepanovu pomoć je odgojio čak 64 svojih ptića, što je prava rijetkost kada je riječ o rodama i njihovim potomcima.

Man Does Everything For His Rescued Stork

This guy's been taking care of his rescued stork for 25 years — and they're part of the most epic love story ❤️

Objavljuje The Dodo u Utorak, 16. listopada 2018.

Da se definitivno radi o pravoj rijetkosti, prepoznali su i čitatelji ovog američkog portala.

- Ova priča je materijal za Pixarov film. Srce mi se rastopilo kao nikad ranije. Malena i Klepetan zauvijek - jedan je od komentara.

- Ovo je najbolja priča koja je na Facebooku ikad objavljena - oduševljeni su Amerikanci.

malena_klepetan LJUBAVNA PRIČA Malena i Klepetan: I mi bi zbog ljubavi htjeli rušiti svjetove...

No, ne samo na Facebooku već i na samom portalu The Dodo, tvrde neki od komentara.

- Kakav sladak i poseban čovjek. Trebao bi napisati priču o tome što radi da se nikad ne zaboravi - mnogo je pohvala i na Stjepanov račun.

- Malena ima najbolje od oba svijeta - ljudskog i ptičjeg. Ovaj čovjek je predivan što se tako brine o Malenoj sve ove godine - nižu se komentari na Facebook stranici ovog američkog portala.

Iako se čini da je u ovoj priči sve savršeno, Stjepan ipak ima jednu bojazan, a to je da se Klepetanu na putu iz Afrike nešto ne dogodi. Naime, upravo na toj migracijskoj ruti lovci ubiju jako puno ptica pa Stjepan ne bi želio da Malena ostane bez svoje ljubavi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message