Obavijesti

Video

Komentari 55

Bačić nastavlja oduševljavati: Otpjevala je hit Nine Badrić...

Bačić nastavlja oduševljavati: Otpjevala je hit Nine Badrić...
4

Uskoro u suradnji s Lidijom Bačić, 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi nove covere i posebno božićno iznenađenje. Sve pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr

VIDEO

U ovo vrijeme bez koncerata draga mi je suradnja sa 24sata na coverima. Krenuli smo od mog #istasiglas, pjevala sam Olivera, Alicia Keys, itd. Iduća pjesma je 'Ja za ljubav neću moliti' koju sam još kao dijete voljela i pjevala, rekla nam je Lidija Bačić Lille.

POGLEDAJTE VIDEO:

U suradnji s 24sata, Lille je ovoga puta pripremila cover pjesme njezine estradne kolegice, Nine Badrić. U nedavnom intervjuu, otkrila nam je da je upravo Badrić za nju jedna od naših najboljih pjevačica jer zna prenijeti emociju, a to Bačić smatra najvažnijim faktorom.

- Ninu cijenim i volim kao pjevačicu - kaže Lidija. Na pjesmi 'Ja za ljubav neću moliti' radio je i Lidijin menadžer i tekstopisac Fayo pa joj je i zbog toga pjesma izrazito draga. 

Iako je zbog situacija s korona virusom glazbenicima otežana godina te nema koncerata, za Bačić je ova godina bila itekako radna. Nedavno je izbacila novi album 'Revolucija' na kojeg je stavila čak i svoju izvedbu himne u rock aranžmanu. Nedavno je izašao i njezin sexy kalendar za 2021., a naporno radi i na novim projektima.

- U budućnosti želim pokazati još više svojih vokalnih izvedbi, još stasa, još pjesama. Već marljivo radimo na drugom albumu, imamo već četiri, pet pjesama koje su gotove. Nadam se da se na idući album neće čekati tri godine kao na ovaj. Ovaj ću u 2021. izbaciti. Što prije, to bolje - rekla nam je u nedavnom intervju.

Lidija je do sada za YouTube kanal obradila popularnu pjesmu 'Savage love', hit Alicije Keys 'If I ain't got you', a sprema nam i nove obrade koje će ponovno oduševiti publiku i kako Lille kaže, pokazati da nije samo stas, već da ima i glas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lidija Bačić - Ja za ljubav neću moliti 02:32

Sve Lidijine obrade i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebook, Instagram i TikTok profilima te na 24sata.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...