Obavijesti

Video

Komentari 0

Bili smo kod automehaničara i pripremili automobil za drift...

Bili smo kod automehaničara i pripremili automobil za drift...
1

Naša popularna voditeljica Maria bila je kod automehaničara i otkrila kako napreduju pripreme za novu sezonu serijala Zvijezde vrište i otkrila niz zanimljivosti o gostima i budućim epizodama...

- Evo skidam blatobran jer su nam ga zvijezde uništile. Tko? E to vam ne smijem otkriti. Morate gledati nove sezone serijala 'Zvijezde vrište' i otkriti - rekao je automehaničar zadužen za pripremu trkaćeg automobila za driftanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditeljica Maria posjetila je autoradionicu u kojoj smo saznali sve o podešavanju trkaćeg automobila za serijal i driftanje. Zavirili su pod haubu automobila i provjerili filtere te otkrili i kakva je budućnost Toyote koju smo do sada koristili...

- To je jako rijedak automobil! Naša je spremna i dalje za snimanje, ali čini mi se da Hrvati više vole BMW! - rekao je automehaničar.

Dok su mijenjali gume Mariu je zanimalo i koliko često se to treba raditi na trkaćim automobilima.

- Uh, jako često - odgovorio je automehaničar Marko.

Nova sezona najbrutalnijeg showa je pred vratima: Šebalj u novom autu i trkaćem dvoboju!
Nova sezona najbrutalnijeg showa je pred vratima: Šebalj u novom autu i trkaćem dvoboju!

Porazgovarali su i o gostima koji su bili u prethodnih 60-ak epizoda i otkrili koji im je najbolji i najgori...

- Serijal Zvijezde vrište smo digli na novi nivo. Uveli smo dvoboje i prilagodili izazove. Bilo je svega na snimanju, ovakvih situacija nismo imali do sada, a najviše je nastradao naš novi automobil. Ne želim otkriti sve pikanterije, ali isplati se svakako baciti oko i gledati novu sezonu - ispričao nam je Juraj Šebalj kako je bilo na snimanju.

Od sljedeće srijede pratite nove epizode i uživajte u driftu i trkaćim dvobojima...

Pokretanje videa ...