Video

Komentari 25

Bivša Playboyjeva zečica Ena Friedrich: 'U životu sam spavala s više žena nego muškaraca'...

Bivša Playboyjeva zečica Ena Friedrich: 'U životu sam spavala s više žena nego muškaraca'...

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Poligraf donose vam novu epizodu u kojoj gostuje Ena Friedrich. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte što nam je sve otkrila te na kojem je pitanju 'pala'

Ljudi su mi krali fotke, pokazivali uokolo i tako je došlo do mog šefa, otkriva Ena Friedrich.

U novoj epizodi Poligrafa bivša Playboyeva zečica priznala je da je zbog eksplicitnih fotografija imala problema na poslu na kojem povremeno radi kao povjesničarka umjetnosti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: 

Je li vam slikanje za Playboy otvorilo put u erotsku industriju? Je li vaš partner ikada bio ljubomoran zbog vašeg posla? Jesu li vam se ikada javljali oženjeni muškarci? Je li istina da vam je jedna žena preko poruka prijetila smrću? Razmišljate li ikada da će vaše dijete imati problema zbog vašeg posla? Je li istina da vozite luksuzni automobil Cadillac Escalade? Pogledajte na kojem je pitanju 'pala'.

Priznala nam je za svog partnera da je nesiguran i ljubomoran, a otkrila je i je li istetovirao njezino ime na svom spolovilu. 

- Ja sam megalomanka! Velik je i lijep je - komentirala je Ena zašto vozi baš Cadillac Escalade. 

Inspektor je bio nemilosrdan pa su se na stolu našla razna intimna pitanja, no Ena je na njih odgovarala sasvim prirodno.

 Je li istina da vas privlače žene? Jeste li ikada snimali erotski sadržaj sa ženama? Je li istina da je vaš partner istetovirao vaše ime na svoje spolovilo? 

Za odnos sa ženama priznala je: 

- Nikada nisam bila sa ženom u vezi, ali sam s puno više žena 'bila'- odgovorila je, a otkrila je i da obožava tetovaže te da ima istetoviranog Playboyevog zečića.

- Nadam se da ću u budućnosti imati 50 posto svog tijela prekriveno tetovažama - rekla je.

 Ena je u svojoj karijeri doživjela i nemoralne poruke i prijetnje smrću, a što nam je sve otkrila i kako je na njezine odgovore reagirao inspektor, a kako 'poligraf' pogledajte ovog petka u 12 sati na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.