Video

Komentari 10

Bivši BB-ovac priznao: Potajno gledam 'zabranjene' stranice!

Bivši BB-ovac priznao: Potajno gledam 'zabranjene' stranice!

Luciano Plazibat, bivši stanar BB-a, bio je jedan od kandidata ovogodišnje sezone najvećeg YouTube talent showa u regiji, Videostara. U šestoj epizodi, kao i ostali kandidati, odgovarao je na neugodna pitanja

U šestoj epizodi mentori i popularni JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Filip Dejanović i Matija Lazarević kandidate su izrešetali jako neugodnim pitanjima, a onda su ih 'natjerali' da ljube mrtvu ribu i razbijaju si jaja na glavi.

Pogledajte najluđu epizodu ove sezone:

Mentori su kandidate prvo ispitivali što su najluđe napravili na nagovor prijatelja ili koju bi poznatu osobu strpali u zatvor. Na drugo pitanje jedan od kandidata, Juraj Vivana, odgovorio je sljedeće: Ivu Sanadera!

Kad nema nikog doma, gledam 'zabranjene' stranice

Bivši BB-ovac Luciano Plazibat morao je odgovoriti na pitanje u čemu uživa kad je sam doma, onako 'po skrivećki'. Odgovorio je potpuno iskreno:

- Gledam stranice koje nije 'dozvoljeno' gledati.

Neugodni izazovi

Nakon rešetanja pitanjima, kandidati su dobili još neugodnih izazova. Recimo, Sven Kranželić, ovogodišnji finalist, morao je iznad glave razbiti jaja, dok je bivši kandidat Mirsad Kadić morao poljubiti mrtvu ribu. Doslovno.

Iako je Videostar pri kraju, a proglašenje pobjednika ove sezone čeka nas u nedjelju u zagrebačkoj Tvornici Kulture na najvećem božićnom YouTube partyju, ovogodišnje se epizode još uvijek gledaju!

Pogledajte prošlotjednu super epizodu u kojoj su finalisti snimali disstrackove i međusobno se 'vrijeđali':

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1