Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bosanci su nas u Austriji učili plesati osnove bečkog valcera'

JoomBoos youtuberi putuju u deset gradova Europske Unije, a ovaj put je stanica bila Beč, glavni grad Austrije. Naučili su plesati bečki valcer i zabavili se u najstarijem lunaparku u Europi

Foto: JoomBoos
0 komentara

Posjetili smo Beč, glavni austrijski grad i nismo znali osnove njihovog valcera. Budući da je bio lijep proljetni dan odlučili smo pronaći prolaznike koji će nas podučiti. I prvi na koje smo naišli bili su naši susjedi iz Bosne i Hercegovine, rekla je Petra Dimić, JoomBoos youtuberica koja je na društvenim mrežama poznatija kao Saamoo Petraa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Srećom pa su dvojica mladića znali otplesati osnovne korake, a Petra i Marco Cuccurin naučili su ih u deset minuta. 

- Oboje imamo ritma i na kraju smo sami plesali u centru Beča, ispred barokne palače Belvedere - rekao je Marco. Njihova suputnica Gloria Berger svoj prvi bečki valcer otplesala je s jajetom, odnosno figuricom koja ih prati na putovanju u deset gradova Europske Unije. Beč je njihova osma stanica zaredom gdje su posjetili i najstariji lunapark u Europi. Tamo je već 253 godine, a naši youtuberi provozali su se na 'Crnoj mambi', najstrašnijem vrtuljku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇦🇹#ovajputglasam ✨

A post shared by Marco Cuccurin🥥 (@markomarkec3) on

- Nakon ovog volim svoj život. Plačem, raskrvarila sam si prst i pokvarila mi se frizura - rekla je Petra nakon vožnje. 

Youtubere još čeka putovanje u dva europska grada u Španjolskoj. Imaju i misiju, a to je da potaknu mlade Europljane da izađu na izbore za Europski parlament koji se održavaju od 23. do 26. svibnja. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message