Obavijesti

Video

Komentari 34

Prijetnje zbog lijepog osmijeha: 'Bruno, otet ću te i bit ćeš moj'

Nova YouTube zvijezda Bruno Lukić (16) učenik je ekonomsko-turističke škole, a iako ga već mjesecima obožavateljice opsjedaju na društvenim mrežana i šalju mu svakakve poruke, Bruno još ne osjeća pritisak slave.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Učenik Bruno Lukić (16) pobjednik je najvećeg YouTube talent showa Videostar. Od 2700 prijava upravo je Bruno postao najtalentiraniji youtuber regije.

- Statuu Videostara sam stavio na policu preko puta kreveta zato što je želim vidjeti odmah čim se probudim - kazao je ponosno Bruno. Osim što je svojim kreativnim videima osvojio stručni žiri Videostara, ali i gledatelje, Bruno pjeva, svira gitaru, glumi, ali posljednjih pet godina se bavi gimnastikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osvojio sam desetak medalja, ali mi je ipak najdraža ova zlatna iz rodnog Karlovca - kazao je. Svestrani, ali i sramežljivi Bruno svojim osmijehom otapa srca djevojaka u regiji, a već ga mjesecima obožavateljice opsjedaju na društvenim mrežama.

Otet ću te i bit ćeš samo moj! Bruno najviše te volim i ne mogu bez tebe - samo su neke od tisuća poruka koje Bruno dobiva, a je li mu jedna od djevojaka i osvojila srce, Bruno mudro šuti. Njime se najviše ponose sestra Anamarija, majka Mirzeta i otac Damir.

U završnici druge sezone Videostara, otkrili smo sve pikanterije o mladom pobjedniku, a ono što nam on nije htio reći saznali smo od njegovih roditelja. 

- Svirati je počeo još u prvom razredu. Upisali smo ga u KUD Rečica gdje je sljedećih devet godina svirao bisernicu - kazala je ponosna majka i dodala da se kasnije prebacio na gitaru. Dok se Bruno crvenio, roditelji su samo nastavili i pokazali Brunine fotografije kad je bio mali.

- Uvijek je bio hiperaktivan i spreman na akciju - kazala je njegova majka.

- Mislim da osmijehom i lijepom riječi možeš osvojiti sve, a ja sam svoje prednje zube dva puta izbio - kazao je uz smijeh.

- Prvi put mi se to dogodilo sa pet godina. Igrao sam se s tatinom rezervnom gumom od auta i spotaknuo sam se - prisjetio se Bruno kako je izgubio prednje mliječne zube. A ni drugi put nije bolje prošao jer je prednje zube otkrhnuo pokušavajući zagrliti mamu.

- Imao sam devet godina i pojurio sam zagrliti mamu i udario u vrećicu u kojoj je bila staklena boca. Možete misliti što se dalje dogodilo - kazao je uz smijeh.

Bruno je osim vrijedne statue, osvojio i opremu za snimanje, ugovor s JoomBoosom, ali i putovanje u Hollywood.

- Iskoristit ću svaki trenutak na zabavi u razgledavanje u Hollywoodu - kazao je uzbuđeno i dodao da će obavezno sve snimiti kako bi i njegovi obožavatelji mogli vidjeti kako mu je bilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na kioscima ne propustite novi broj omiljenog magazina JoomBoos Videostar s s MEGA poklonom: Prvi Youtuberski kalendar! Zabavite se uz genijalne kvizove, na zidove okačite postere omiljenih zvijezda i ne propustite niti jedan važni dan uz novi youtuberski kalendar!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Stjepan Ursa i 'prave zvijeri': 'Danas radimo military drill...'
URSIN TRIM WORKOUT

Stjepan Ursa i 'prave zvijeri': 'Danas radimo military drill...'

Prvo ćemo imati zagrijavanja i prvi set vježbi, a onda najteži dio. Tu bi spadalo ono što smo mi do sada i radili, rekao je Ursa i opet poveo svoje ratnike na trening, ovaj puta je ubacio zanimljiv početak...

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...