Obavijesti

Video

Komentari 21

Dali smo studentici Patriciji 1000 kuna da nam napravi zagrebački: Vidi se da ne kuham

Dali smo studentici Patriciji 1000 kuna da nam napravi zagrebački: Vidi se da ne kuham
4

U novom video serijalu 24sata Oriđiđi produkcije tražimo kandidate koji nisu spretni u kuhinji. Po gradu smo potražili potpuno neiskusne kuhare te im ponudili 1000 kuna da nam pripreme zagrebački i rizi bizi

VIDEO

Studenticu Patriciju Gerbec (24) iz Požege uhvatili smo u gradu te joj postavili kulinarski izazov. Po prvi put u životu morala je pripremiti zagrebački i rizi-bizi. Patricija je hrabro pristala na našu ponudu, a recept joj je pripremio chef Antonio Pecik (29), koji je njen kulinarski uradak na kraju i komentirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Patriciji ovo nije prvi susret s kuhanjem, inače priprema piletinu na naglo i tjesteninu, ali ne kuha često jer živi u domu: “Najčešće jedem u menzi, a najkompliciranije jelo koje spremam je piletina u umaku od vrhnja. Nije mi žao što sam pristala na izazov jer se nadam da ću nakon ovoga početi češće kuhati.”

Dok se Patricija neustrašivo borila s paniranjem zagrebačkih odrezaka, sve je budnim okom pratio i komentirao chef Antonio Pecik: “Patricija se nije držala svih mojih savjeta i zato je imala problema pri pripremi, ali budući da joj je to prvi put, možemo joj progledati kroz prste. Samo treba vježbati i sve će doći na svoje.”

Antonio je profesionalni chef već deset godina, a radio je u restoranima diljem zemlje, u unutrašnjosti i na obali. Zagrebački i rizi-bizi jelo su koje ga podsjeća na djetinjstvo i bakinu kuhinju, a u videu je dao pregršt savjeta za pripremu ovog popularnog jela.

Poslušajte Antonijeve savjete i pogledajte kroz koje je muke prolazila Patricija prilikom kuhanja u prvoj epizodi showa “Kuharski bootcamp.”

Pokretanje videa...

Dali smo ovoj curi 1000 kuna da napravi zagrebački i rizi bizi | KUHARSKI BOOTCAMP 09:54

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...