Video

Komentari 21

Dali smo studentici Patriciji 1000 kuna da nam napravi zagrebački: Vidi se da ne kuham

Dali smo studentici Patriciji 1000 kuna da nam napravi zagrebački: Vidi se da ne kuham

U novom video serijalu 24sata Oriđiđi produkcije tražimo kandidate koji nisu spretni u kuhinji. Po gradu smo potražili potpuno neiskusne kuhare te im ponudili 1000 kuna da nam pripreme zagrebački i rizi bizi

Studenticu Patriciju Gerbec (24) iz Požege uhvatili smo u gradu te joj postavili kulinarski izazov. Po prvi put u životu morala je pripremiti zagrebački i rizi-bizi. Patricija je hrabro pristala na našu ponudu, a recept joj je pripremio chef Antonio Pecik (29), koji je njen kulinarski uradak na kraju i komentirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Patriciji ovo nije prvi susret s kuhanjem, inače priprema piletinu na naglo i tjesteninu, ali ne kuha često jer živi u domu: “Najčešće jedem u menzi, a najkompliciranije jelo koje spremam je piletina u umaku od vrhnja. Nije mi žao što sam pristala na izazov jer se nadam da ću nakon ovoga početi češće kuhati.”

Dok se Patricija neustrašivo borila s paniranjem zagrebačkih odrezaka, sve je budnim okom pratio i komentirao chef Antonio Pecik: “Patricija se nije držala svih mojih savjeta i zato je imala problema pri pripremi, ali budući da joj je to prvi put, možemo joj progledati kroz prste. Samo treba vježbati i sve će doći na svoje.”

Antonio je profesionalni chef već deset godina, a radio je u restoranima diljem zemlje, u unutrašnjosti i na obali. Zagrebački i rizi-bizi jelo su koje ga podsjeća na djetinjstvo i bakinu kuhinju, a u videu je dao pregršt savjeta za pripremu ovog popularnog jela.

Poslušajte Antonijeve savjete i pogledajte kroz koje je muke prolazila Patricija prilikom kuhanja u prvoj epizodi showa “Kuharski bootcamp.”

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!