Obavijesti

Video

Komentari 11

Dario rasplakao Lanu Jurčević: Hvala, ovo ću pamtiti zauvijek!

Dario rasplakao Lanu Jurčević: Hvala, ovo ću pamtiti zauvijek!
5

Dario Balent (25) je nakon nesreće prije dvije godine završio u invalidskim kolicima. Od tada nije slavio rođendan jer je nesreća bila baš oko njegovog 23. rođendana. Za 25.-ti mu je sestra priredila iznenađenje

VIDEO

Ma daj me raspameti, da srce osjeti, zapjevala je Lana Jurčević iz sveg glasa i odjednom stala i zaurlala: 'Rasplakat ću se'.

To je bila njezina prva reakcija nakon što je ušetala na 25. rođendan Daria Balenta (25) u domu u Oporovcu kraj Preloga i vidjela Daria u invalidskim kolicima.

Njegova sestra Sara Balent (27) prijavila ga je na Lanina iznenađenja koja je pjevačica u prosincu pripremila za svoje fanove. U samo nekoliko dana stiglo je 400 prijava, a Lana je izabrala tri. No jedna od njih se posebno istaknula.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao najstarija od nas šestero braće i sestara, kao svoj zadatak u životu postavila sam i brigu o svojoj braći. Brigu u smislu da mi se uvijek mogu obratiti za savjet i pomoć u bilo kakvom smislu. Zbog toga sam ovu prijavu poslala Lani Jurčević. Mislim da bi Dariju dobro došla super fešta. Ona bi ga nakratko odvukla od svakodnevnih briga, lijekova i terapija kojima je svakodnevno zaokupljen zbog nesreće koju je doživio prije svojeg 23. rođendana - čitala je Lana pred njegovom obitelji i prijateljima.

Emocije su bile na vrhuncu. Braća i sestre su plakali, prijatelji ga grlili...

I ono najvažnije - Darijeva sestra Sara je bila u pravu!

Čim je Lana ušla u društveni dom u Oporovcu, Dariu se na licu pojavio osmijeh, iznenadna sreća, ali i zbunjenost jer nije znao što se događa. Prilagodio se situaciji i zajedno s Lanom zapjevao njezinu pjesmu ‘Ludo ljeto’. Sestra mu je ubrzo otkrila o čemu se radi, a njegovi bližnji su zaplakali jer su znali koliku Dariu znači to iznenađenje. Zajedno su pjevali i Laninu najromantičniji pjesmu 'Prava ljubav', a ovaj put ju je posvetila bratsko-sestrinskom odnosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

osvoji lanu prelog 08:04

- Dario već dvije godine nije pošteno proslavio svoj rođendan. Sad smo ga konačno oraspoložili - rekla je njegova sestra.

Što se sve događalo na rođendanskoj proslavi, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno