Obavijesti

Video

Komentari 10

Darko i Ljubomir vježbaju ples oko šipke: 'Ne želim da susjedi misle da idemo kod striptizete'

Darko i Ljubomir vježbaju ples oko šipke: 'Ne želim da susjedi misle da idemo kod striptizete'
1

Ribica i Žabice i ovoga su tjedna u novoj avanturi, najopasnijoj do sada. Osim što se boje pogleda susjeda, Ljubomir i Darko bi se trebali bojati i da ne slome koju kost. Unatoč tome, prilično su se dobro snašli...

VIDEO

Čuj Žabice, ma to ti uopće nije striptiz, čitao sam ti ja puno o tome u novinama. To ti je ples, sport, sportska disciplina! I vjeruj mi...Nakon toga ti nitko neće moći reći da si loš u krevetu, nagovarao je Darko Ljumomira na novi pothvat - ples oko šipke.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA NA ŠIPCI

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ovog ponedjeljka pogledajte dogodovštine Darka Janeša i Ljubomira Kerekeša u plesu oko šipke.

Tko još ne želi naučiti plesati oko šipke?

Nakon što su kriomice i pažljivo pozvonili plesačici na vrata, Darko i Ljubomir nisu bili niti svjesni u što su se zapravo uvalili.

Vratolomije, fleskibilnost, akrobatika, ples...Sve su morali naučiti u jednome treningu:

- Polako Ribice, prvo treba upoznati šipku i pripitomiti je. Sada je lagano obuhvatiš s nogom, skočiš gore i ja te vrtim - rasplesano je Darko objašnjavao Ljubomiru umijeće plesa.

Naravno da tu nisu završili. Od skakanja, letenja, do vrtenja u krug. Ovdje je bilo svega...

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Pitali smo Ljubomira bi li što promijenio u svome životu da može:

- Jedino, roditi se pod sretnom zvijezdom, ali je to u mom slučaju nemoguće. Nisam taj sretnik. Sve sam u životu radio i dalje radim prema osjećaju. Do sd me osjećaj nije prevario i mogu stajati iza svih svojih odluka, kako poslovnih tako i privatnih. Zadovoljan sam sa svojim životom i znam da nisam preskakao stepenice i uvijek sam na teži način došao do cilja - komentirao je.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA U ZABAVNOM PARKU

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...