Obavijesti

Video

Komentari 8

'Dečko nije ljubomoran što sam missica, preponosan je na to...'

'Dečko nije ljubomoran što sam missica, preponosan je na to...'
10

Katarina Mamić je u '24 pitanja' ispričala zašto se prijavila na izbor za miss Hrvatske, očekuje li pobjedu te tko joj je najveća podrška na tom putu

Osjetila sam da sam dovoljno zrela za izazov missice i uz savjete mojih prijateljica i podrške agentice Tihane Harapin Zalepugin odlučila sam se prijaviti na Izbor za miss Hrvatske, rekla je Katarina Mamić (22), nova hrvatska missica koja će našu zemlju predstavljati na svjetskom natjecanju ljepote u Velikoj Britaniji u Londonu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ne mogu reći da očekujem pobjedu, tamo će sigurno biti velika konkurencija, ali dat ću sve od sebe. Žiri planiram šarmirati svojom veselom osobnošću, ali i haljinama koje će mi dizajnirati hrvatski dizajneri - rekla je Katarina u '24 pitanja'. 

Predrasuda s kojom se najčešće susreće je ta da je uvijek na dijeti, odnosno da se izgladnjuje jer se bavi modelingom, ali kaže kako to nije istina. Tihana i ona su nerazdvojne i kaže da je najbolji savjet koji joj je dala bio taj da bude svoja te da se uvijek smiješi. 

Model je već sedam godina, a tvrdi kako u tom svijetu nema nemoralnih ponuda, kao ni rivalstva među djevojkama. 

Studentica novinarstva u budućnosti se vidi i kao model i kao novinarka. U kozmetičkoj torbici uvijek ima kremu za lice i balzam za usne. Nije fan partijanja, ali voli 'zaružiti' za rođendane. Kaže da ju je najbolje izbjegavati kad je gladna i nervozna, a više voli poslovnu eleganciju nego sportsku. 

S djedove strane porijeklom je iz Hercegovine. Od tog dijela obitelji naslijedila je upornost, dok iz Like, maminog rodnog mjesta, vuče tvrdoglavost.

Cijeli intervju s novom miss Hrvatske pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...