Obavijesti

Video

Komentari 0

Domaća zvijezda zapela je u 'ukletoj' kući: Ovdje je užasno čudno, samo želim što prije van

Domaća zvijezda zapela je u 'ukletoj' kući: Ovdje je užasno čudno, samo želim što prije van

U Halloween izdanju JoomBoosova Prank'da žrtva je youtuberica i influencerica Petra Dimić. JoomBoosovac Bruno Lukić rekao joj je da snimaju prizivanje duhova, a onda su stvari brzo postale čudne

VIDEO

Ma nema šanse, ne idem ja nigdje, mene je strah. Vozite me natrag za Zagreb, ne izlazim van. Pa zaključat ću se u auto - rekla je Petra prije samog snimanja, dok još nije ni znala da joj Bruno i youtuber Adrijan Šimunaj Ash spremaju jezivu spačku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak je pristala i na kraju izašla iz auta, a u to vrijeme Bruno i Ash su već bili spremni da joj prirede noć iz horor filmova. Producenti Prank'da su prije njihova dolaska na lokaciju postavili skrivene kamere po kući i dogovorili plan napada. 

- Mi ćemo stajati ispred prozora i šuškati, bacati kamenčiće, šaptati, lupati i time ćemo ih strašiti. A ovo je naša glumica Duška koja će glumiti jezivu curu koja izlijeće iz ormara i silazi niz stepenice taman kad se njihovo prizivanje duhova bude zahuktavalo - objasnili su producenti. A onda je prank krenuo.

Bruno, Ash i Petra pregledali su kuću, postavili svu opremu, a ona je još uvijek mislila da je snimanje više-manje bezazleno. Kad je pao mrak, krenuli su 'prizivati' duhove na Ouija ploči. 

- Ovdje je jako neugodno, jako creepy. Mi se svi jako bojimo i samo želimo da ovo završi što prije - ispričala je Petra. Ubrzo su stvari postale jako čudne.

- Ima li koga ovdje? - pitala je ekipa, a onda je glumica s kata počela lupati, a producenti ispred prozora šuškati i proizvoditi zvukove. 

- Ma ne mogu ja više, odustajem. Ajmo samo ovo što prije završiti i idemo odavde - Petri više nije bilo svejedno, a taman kad su trebali završiti sa snimanjem, s kata se spustila glumica Duška. Lice joj je bilo skroz prekriveno kosom i bila je u bijeloj haljini umočenoj u umjetnu krv.

Kako je Petra reagirala kad ju je vidjela i je li jako zamjerila Ashu i Bruni što su joj priredili ovakvu traumu na Halloween, pogledajte u novoj epizodi Prank'da ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POGLEDAJTE PRANK NA LIDIJI BAČIĆ LILE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno