Obavijesti

Video

Komentari 143

Doris o novom poslu na HRT-u: 'Dajem se uvijek punim srcem'

Doris o novom poslu na HRT-u: 'Dajem se uvijek punim srcem'
4

U prvom intervjuu nakon dolaska na HRT u emisiju 'Dobro jutro Hrvatska', voditeljica Doris Pinčić Rogoznica s nama je podijelila svoje dojmove. Otkrila je što je može izbaciti iz takta te kako se opušta

VIDEO

Larin izbor dao mi je niz novih mogućnosti za budućnost, ali i prijatelja, rekla je Doris Pinčić Rogoznica (31) o seriji koja je označila njezine početke na malim ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Doris ipak dodaje da se ne planira vratiti glumačkom poslu već nastaviti raditi na voditeljskim projektima. 

- Uvijek gledam korak unaprijed i stvaram za sebe i svoju karijeru nove prilike - objasnila je Doris. Proslavila se i u RTL-ovom kulinarskom natjecanju Tri, dva, jedan - kuhaj i ispričala nam sve o receptima koje je kroz show naučila. 

- Moram priznati da sam puno toga naučila skuhati, ali važno mi je i da sam uspjela usavršiti jela koja sam znala od prije. Ipak, najvažnija su nova prijateljstva - rekla je Doris. Progovorila je i o svom odnosu sa suprugom Borisom u kuhinji.

Kaže kako svakim danom napreduje i uči. Što se djece tiče, nada se da njezina popularnost neće negativno utjecati na njih, a osvrnula se i na dežurne kritičare na društvenim mrežama.

- Tko kaže da mu kritika nije bolna i teška, taj laže, jer nitko na ovom svijetu ne voli da ga netko pljuje. Nitko ne zna što to znači biti javna osoba dok to ne postane. I kladila bih se da bi mnogi od nas napravili korak unazad - rekla je te pohvalila Miu Negovetić koja se, kaže, odlično uhvatila u koštac s kritikama na njezin nastup na Dori. 

Prokomentirala je i razloge preseljenje izvan Zagreba te kratko rekla kako su se željeli udaljiti od buke, automobila i smoga. 

Na Dobro jutro Hrvatska je već mjesec dana, a o kolegama ima samo riječi hvale. 

- Radim posao koji me ispunjava i zato se dajem punim srcem, a kada vidim neke starije kolege s kakvom ljubavi obavljaju svoju dužnost, sve mi je lakše - kaže Doris referirajući se na Davora Meštrovića i Mirka Fodora. Na HRT-u se, kako kaže, snašla odlučno, a s kolegama s Narodnog radija i RTL-a se i dalje druži.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin