Obavijesti

Video

Komentari 27

Došla kući, a u vrtu je dočekala ogromna zmija: 'Bilo je jezivo!'

Došla kući, a u vrtu je dočekala ogromna zmija:  'Bilo je jezivo!'

Engleska: Žena je doživjela šok nakon što je vidjela ogromnu zmiju kako visi s vanjske strane kuhinjskog prozora njezine obiteljske kuće. Gmaz je bio dugačak oko 1,5 metara

VIDEO

Lisa Pell iz Flixborougha u Engleskoj vratila se kući s posla i ostala šokirana prizorom kojega je ugledala.

- Nikad ranije nisam vidjela toliku zmiju. Bilo je zastrašujuće. Ne znam otkud je došla. Živimo u malenom selu i naš vrt je ograđen sa svih strana. Nije mi jasno kako je ušla u njega - ispričala je uspaničena žena koja se inače užasno boji zmija.

Nakon što je životinja primijetila da ima publiku odlučila je istražiti vrt pa se spustila s prozora i otišla u šumovitiji dio dvorišta. A tijekom njezina gmizanja, ova majka troje djece je panično zvala lokalnu veterinarsku stanicu u nadi da će joj netko pomoći.

Zmija gmizala po vratima: 'Ovo nije šala! Neka je netko makne'
Zmija gmizala po vratima: 'Ovo nije šala! Neka je netko makne'

U međuvremenu je njezin sin Scott (24) pokušao privesti gmaza, no bezuspješno.

'Htio sam je uhvatiti, ali počela je siktati na mene'

- Prirodnjak sam pa sam mislio da ću je lako uhvatiti, no kad sam krenuo prema njoj počela je na mene siktati i dizati se kao da me želi ugristi. Bilo je jezivo pa sam odlučio kako taj moj pokušaj i nije baš najbolja ideja - priznao je Scott.

Nakon što se vratio s posla, stvar je riješio Lisin suprug Richard (48). Uspio ju je uhvatiti za glavu i rep i nakon toga su je odnijeli u veterinarsku stanicu gdje su doznali da se radi o vrsti čije je prebivalište na drugom kraju svijeta - na jugoistoku Azije, na Tajvanu.

Radi se o vrsti Orthriophis taeniurus koja nije otrovna. Rastu od 1.5 do 2 metra. Mirne su ukoliko se ne uznemiravaju, a u suprotnom mogu jako ugristi.

Prije nekoliko dana pisali smo o još jednom šokantnom susretu čovjeka sa zmijom. Doduše, u tom slučaju gmaz je bio znatno opasniji. 

'O moj Bože! Penje se na brod': Otrovnica se nije dala otjerati!
'O moj Bože! Penje se na brod': Otrovnica se nije dala otjerati!

Pokretanje videa...

00:46

Bila je riječ o čegrtuši koja je u jezeru plivala prema brodu na kojem su bili odrasli s djecom. Zmija se čak popela na brod, nakon čega je zavladala prava panika sve dok je nisu otjerali uz pomoć užadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno