Obavijesti

Video

Komentari 10

Drama na setu popularnog showa: 'Čak smo se i posvađali'

Drama na setu popularnog showa: 'Čak smo se i posvađali'

Nakon što je, u drugoj epizodi, čak sedam kandidata moralo napustiti JoomBoos Videostar show, preostali kandidati u trećoj su se epizodi suočili s prilično zahtjevnim izazovima što se odrazilo i na raspoloženju žirija koji se čak uspio i posvađati

VIDEO

U rukama poznatog TikTok žirija kojeg čine Mimiermakeup, Barbi Afrika i Wajwai nalaze se sudbine preostalih šestero kandidata koji se, u JoomBoos Videostar showu, natječu kako bi osvojili titulu zvijezde TikToka i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna.

U trećoj epizodi očekuje ih prilično teška odluka jer, od svih izvrsnih kandidata koji su ostali, jednog moraju poslati kući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na početku epizode, njih šest je dobilo zadatak da se podijele u parove pa su neki od njih trebali snimiti najbolji mogući TikTok na zadani sound, a neki na sound po izboru. 

- Stvarno ste se svi potrudili, izašli ste iz svoje zone komfora i stvarno to cijenim - kandidatima je poručio Wajwai. No, u žiriju je ipak došlo do malih nesuglasica kada je trebalo ocijeniti TikTokove i priznali su kandidatima kako su se zbog toga čak i posvađali. 

Snimanje videoshowa Videostar u Joomboos produkciji

- Čuli smo da svoj video niste sami editirali i da dosta toga niste sami napravili i to nam se nije svidjelo - rekla je Mimiermakeup jednom paru, a s njom se složila i Barbi koja je rekla kako bi njihov video puno više cijenila da su ga uredili sami bez ičije pomoći.

A kada je došao trenutak odluke, zaista nikome nije bilo svejedno. 

- Srce mi je počelo nabijati, baš sam bio nervozan. Ovo uopće nije bilo ugodno. Uvijek, kada sam gledao neka druga natjecanja, sam komentirao 'ah, zašto su svi tako napeti, pa to je sve igra'. Tek sad vidim da to nije samo igra i da je to, zapravo, stres level 1000 - prokomentirao je jedan od kandidata kojemu je prijetilo ispadanje iz showa. 

- Ja za sebe u ovom trenutku mislim da sam jako daleko dogurao i ovo je za mene veliki osobni uspjeh. Tako da, neću se razočarati ako ispadnem, ali prolazak mi puno znači i bilo bi mi žao da ispadnem - dodao je drugi kandidat. 

TikTok izazove kandidati su ponovno snimali u genijalnim prostorima zagrebačke Amazinge - najvećeg zabavnog centra u ovom dijelu Hrvatske. Za izazove su im odlično poslužili trampolini, VR park i ostale zanimljivosti koje ondje možete naći.

- Svi ste predobri. Jako nam je bilo teško donijeti odluku - komentirala je Mimi, a Wajwai i Barbi su se s njom složili. 

Zbog čijeg videa se posvađao žiri i tko je kandidat koji je u ovoj epizodi napustio show, pogledajte u u novoj JoomBoos Videostar epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite na JoomBoos YouTubeu četvrtkom od 12 sati!

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković