Obavijesti

Video

Komentari 0

Dražen Zečić zamijenio mikrofon kuhačom: 'Je li moglo ovo biti kompliciranije?'

Dražen Zečić zamijenio mikrofon kuhačom: 'Je li moglo ovo biti kompliciranije?'
1

U novom serijalu 'Leđa o leđa' Dražen Zečić dobio je pet kulinarskih izazova koje treba savladati pod mentorstvom profesionalnog chefa - pogledajte svake srijede na Youtubeu 24sata

VIDEO

Kako je to prvi put kuhati neko jelo, a da dobivate samo glasovne upute za pripremu te pritom imate ograničeno vrijeme?  Dražen Zečić odlučio se upustiti u tu kulinarsku avanturu uz mentorstvo profesionalnog chefa Fabricija Vežnavera u novom serijalu 24sata ‘Leđa o leđa’. 

Dražena i Fabricija u showu čeka pet kulinarskih izazova u kojima Fabricio smišlja recept od namirnica na radnoj površini i daje Draženu upute za kuhanje, ali Dražen pritom ne smije gledati što chef radi. 

VIDEO

- Imam osjećaj da je ovo tvoje prvo kulinarsko iskustvo - rekao je Fabricio Draženu. 

- Je, malo žešće iskustvo - iskreno je priznao Dražen, koji je ipak malo kršio pravila i s vremena na vrijeme pogledao na chefovu radnu površinu.  

Prvi izazov bio je pripremiti riblje jelo koristeći namirnice na stolu uz vremensko ograničenje od 40 minuta. Fabricio je osmislio recept s filetiranom oradom te tjesteninom u umaku od blitve. 

- Je li moglo kompliciranije za početak? Zašto ja nemam nekog asistenta? - žalio se Zečić na Fabricijeve recepte koji su bili ipak stepenicu više od početničkog nivoa. Fabricio je zato isto odlučio prekršiti pravila i uskočiti kolegi u pomoć, te mu pokazao kako se pravilno reže luk. 

- E kad me naučio, pogledaj kako mi sad ide! - bio je oduševljen Zečić svojim napretkom već u prvoj epizodi serijala. 

Međutim, filetiranje ribe i pripremanje umaka nije bilo tako lako, pa je Dražen 'zaprijetio' Fabriciju” jednim izazovom na svom području: 'Ja ću tebe dovesti na binu, dat ću ti tri minute da naučiš i otpjevaš pjesmu.'

Fabricija to nije zastrašilo, nego je spontano smislio još jedan dodatni recept za riblji tartar i zadao Draženu nove muke već u prvoj epizodi. Na kraju mu je ipak pomogao pri flambiranju ribe, te se tako djelomično iskupio za teške izazove. 

- Dražen je u početku bio malo stisnut, ali kako je vrijeme prolazilo, sve se više oslobađao i uhvatio sigurnost i gušt u kuhanju - komentirao je chef Fabricio.

Kako se Dražen Zečić snašao u novim kulinarskim izazovima gledajte u video serijalu “Leđa o leđa” svake srijede u 12 sati na Youtubeu 24sata. Ako propustite epizodu, potražite je u Videoteci 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'
VELIKI INTERVJU

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'

Gosti velikog intervju su Nucci i Zera. Otkrili su nam koje su najneugodnije scene doživjeli na nastupima, s kim planiraju duete, koliko im sada koštaju spotovi i što planiraju u budućnosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...