Video

Komentari 52

Ecija na poligrafu: Priznala pati li još za svojim bivšim dečkom

Ecija na poligrafu: Priznala pati li još za svojim bivšim dečkom

U prvoj epizodi "Poligrafa", serijala na Youtube kanalu 24sata, jedna od najljepših Hrvatica Ecija Ivušić detektivu je odgovorila na škakljiva pitanja o vezama, o tome je li primila novac za seks te o vezi s nogometašem

Oči u oči s detektivom, spojena na detektor laži, voditeljica Ecija Ivušić (32) odgovarala je na škakljiva pitanja u “Poligrafu”, novom serijalu na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvu “žrtvu” iznenadili su rezultati poligrafskog ispitivanja. Nakon uvodnih, testnih pitanja, Ecija je, uz znojenje dlanova, odgovorila na pitanje bi li se skinula za erotski časopis. No detektiv je otišao korak dalje pa je pitao voditeljicu je li ikad primila novac za seks.

- Ne volim takve tračeve i teme zato što su mi rubne - rekla je Zagrepčanka.

Priznala je kako je dobivala ponude za seks, ali i da ih nikad nije prihvaćala, a samo poligraf zna je li u tom trenutku bila iskrena.

Bivša voditeljica Extra FM-a priznala je da je vodila ljubav na javnome mjestu, a detektiv je nije poštedio ni pitanja o bivšim ljubavima. Na pitanje izlazi li u narodnjačke klubove, Ecija je odgovorila pozitivno.

- To je više zbog prirode posla, a ponekad i zbog društva - komentirala je Ivušić.

Kaže kako se ne smatra najljepšom Hrvaticom.

- Sigurna sam da postoje Hrvatice koje su ljepše od mene - rekla je odlučno istaknuvši kako nimalo nije tašta.

Nedavno se na Instagramu pohvalila i vezom s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem (33), a bitno je istaknuti da je bila na poligraskom ispitivanju prije objave njihove veze.

POGLEDAJTE JOOMBOOS POLIGRAF: 

Negativni komentari po tom pitanju, kaže Ecija, uopće je ne zanimaju jer nikad u životu nije bila sretnija.

Iz minute u minutu pitanja su bila sve “paprenija”. Dlanovi su joj se sve više znojili, a srce ubrzano lupalo...

- Iznenađena sam više svojim odgovorima. Bila sam cijelo vrijeme iskrena, ali zbog adrenalina više ni sam ne znaš što da misliš - rekla je voditeljica.

Zapratite nas YouTube kanalu 24sata i ne propustite sljedeću epizodu "Poligrafa", serijala koji je šokirao cijelu regiju.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE TRAILER VIDEO SERIJALA: 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu