Obavijesti

Video

Komentari 11

Ferdo i Jura iz 'Zauvijek susjedi' u ribolovu: 'Ova košulja ti je savršena, ali za preplašiti ribe!'

Ferdo i Jura iz 'Zauvijek susjedi' u ribolovu: 'Ova košulja ti je savršena, ali za preplašiti ribe!'
2

Imate i vi jednog prijatelja koji želi naučiti pecati, ali nikako mu ne ide i znate da nije stvoren za to? E pa imamo i mi u novoj epizodi Kerekesh showa! Dok je Darko uzbuđen, Ljubomir jedva čeka da ribolov završi...

VIDEO

Ja ne kužim zakaj hranimo ribe! Pa ako im damo sad kruha, tek onda neće htjeti jesti mamac...Izgubit će apetit! - Ne Žabice, izgubit će apetit kad vide tvoju košulju, komentirali su Darko i Ljubomir, zvani Ribica i Žabica, prije novog pothvata - ribolova.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA NA RIBOLOVU

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ove nedjelje pogledajte Darka Janeša i Ljubomira Kerekeša, poznatih kao Ribica i Žabica, na ribolovu.

Prvi put na ribolovu

- Svaki ribič ima frenda koji bi htio postati ribič. I onda dođe na ribičiju u košulji za Prvu pričest, hrani labudove umjesto riba, ne zna zabaciti mamac i udicom uništi najdražu trenirku. Darko zvani Žabica je uzbuđen, a Ljubo zvani Ribica je na sto muka. Jedino lijepo u ovom videu je ribnjak Bernarda - komentirao je Jan Kerekeš novu epizodu.

Sve što je moglo poći po zlu na ribolovu, pošlo je. Od neznanja kako nahraniti ribe, do probušene najdraže trenirke.

- Znači tu staviš prst. Eto točno tak. Onda tu staviš špulu, ideš u zamah i puštaš prst! I sad mamac leti, leti i ide dok ne čuješ 'tup' - objašnjavao je Ljubomir kerekeš zvan Ribica umijeće ribolova svom prijatelju i kolegi Žabici.

Ubrzo nakon toga dogodilo se neočekivano. Kada je Darko pokušao ponoviti bacanje štapa, udica je umjesto u vodi završila u najdražoj trenirki Ljubomira.

- Neee! Pa to mi je bila najdraža trenirka i sad si mi rupu napravil! - viknuo je Ljubomir.

Jan Kerekeš o serijalu

- Kroz 8 epizoda serijala “Ribica i Žabica u akciji” prikazat ćemo sve ono što nas muči, a ne želimo si priznati, što zbog svojih godina, što zbog straha da ćemo se osramotiti ili razočarati. Ribica i Žabica idu glavom kroz zid i ne zanimaju ih posljedice, samo im je važno da dođu do cilja. Svi mi volimo dobar stari "mućki" humor, tako da će Ribica i Žabica sigurno ostaviti neizbrisiv trag u 24sata oriđiđi produkciji - komentirao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ribica i Žabica na ribolovu | KEREKESH SHOW 05:13

 

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, u seriji 'Najbolje godine' kao Ante, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor, 'Snivaj zlato moje' kao Darko Škrinjar i brojne druge. Ljubomir Kerekeš je također stalni član Hrvatskog Narodnog Kazališta.

Darka Janeša ste također moli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, kao Skoko u 'Dolini sunca', a od filmskih uloga glumio je između ostaloga u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA KOD FRIZERA

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno