Obavijesti

Video

Komentari 10

Glumac Marko Braić u Netflixovom filmu: 'Imali smo scenu seksa, dugo smo vježbali'

Glumac Marko Braić u Netflixovom filmu: 'Imali smo scenu seksa, dugo smo vježbali'
1

Jedan od najistaknutijih mladih lica na domaćoj sceni, Marko Braić, postao je poznat nakon serija Nove TV 'Na granici' i 'Dar mar', a sada i u RTL-ovoj seriji 'San Snova'. Pogledajte intervju na YouTubeu 24sata.

VIDEO

U Velikom intervjuu glumac, Marko Braić, ispričao je kako mu je bilo glumiti u Netflixovom filmu 'Vikend u Hrvatskoj' s poznatom 'tračericom', glumicom Leighton Meester.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Imali smo scenu seksa. Prije toga, došao je čovjek iz Londona da razgovara s glumcima, imali smo cijeli dan radionicu, jedni drugima smo iznosili, gdje nas smiju dotaknuti, a gdje ne. Jako dugo smo vježbali scenu, bio je jastuk između nas, nismo se smijeli dodirivati. Toliko smo na kraju bili opterečeni s time što smijemo, a što ne smijemo, da smo kao glumci bili pogubljeni - ispričao je Braić.

Glumac smatra da je skoro svaki strani film antireklama za Balkan, jer smo 'uvijek ružno prikazani u tim filmovima'.

- Dok sam čitao taj scenarij, samo sam se nadao da ubojica nije Hrvat i kad sam vidio da je Englez, bio sam miran - rekao je.

Zagreb: Glumac Marko Braić

Marko Braić sanja o ulozi u filmu njegovog omiljenog redatelja Tarantina. Opčinjen je glumicom Nicole Kidman, čak nakon svih transformacija, a priznao je da se jako dugo bojao zla. Nije mogao gledati horor filmove, pa se iznenadio kad su mu ponudili ulogu u domaćem hororcu 'Egzorcizam'. 

- Kad su mi ponudili tu ulogu, pogledao sam šest horora u tjedan dana. Znao sam sve molitve za potrebe egzorcizma jer je ideja ipak bila svijetla i dobra, radili smo to da bi se očistili od zla - priznaje Braić.

Glumac se prisjetio da mu je bilo jako zabavno na snimanju kod slavnog redatelja Dalibora Matanića, a na pitanje o novcima i kako ih troši, Marko je otkrio da zadnjih pet mjeseci ne troši novac jer je stalno na snimanju serije 'San snova'.

- Ne patim za odjećom, nakitom, automobilima. Nisam materijalista. Volio bih novac uložiti na kuću uz rijeku - otkrio je Braić.

Marko Braić uspješan je bio i u velikim projektima 'Tvoje lice zvuči poznato', gdje je izgubio u samom finalu, te 'Zvijezde pjevaju', gdje je, također, ispao na samom kraju.

Pogledajte video: 

VIDEO

Cijeli Veliki intervju pogledajte na Youtube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom