Video

Komentari 4

Glumci iz 'Firme' našalili se s 'novim normalnim': 'Sad barem znam da svi imaju lijepe oči...'

Glumci iz 'Firme' našalili se s 'novim normalnim': 'Sad barem znam da svi imaju lijepe oči...'

Marko Cindrić, Vesna Ravenščak, Zoran Simikić i Marija Kolb, glumci iz 'Firme', otkrili su nam kako se nose s trenutačnom situacijom. Oni su dio industrije zabave koja najviše 'pati' zbog pandemije

Kao i svima u mojem poslu, a i mnogim drugim zanimanjima, ova godina nije baš neki 'jackpot'. Sretan sam ipak da se nešto događa i da hvala Bogu mi to omogućava kakva-takva sredstva za život. Što se tiče budućnosti, vodim se onom novozavjetnom: 'Hodam, dišem, imam krov nad glavom, zdravu obitelj, dobre prijatelje, hranu na stolu...što će mi više', našalio se Marko Cindrić. Glumca kojeg najviše pamtimo po ulozi u 'ZG80' dio je postave u serijalu 24sata oriđiđi produkcije - Firma.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Trenutačna situacija zbog pandemije korona virusa najviše je pogodila slobodne umjetnike - pjevače, glumce... Dio njih svoje je ispovijesti podijelio javno. Predstave se otkazuju, produkcijski projekti odgađaju, manifestacija niti koncerata nema. Ipak, da nije sve tako negativno, ispričali su nam glumci koje trenutačno gledamo u serijalu skečeva za sve koji rade - Firma. 

- Kao samostalna umjetnica navikla sam na konstantnu izmjenu prezaposlenog perioda i onog kad imam viška slobodnog vremena. Trenutno sam prezaposlena i moj radni dan broji po 10 i više sati. Ne pada mi na pamet žaliti se, naravno, jer su mnoge kolege u vrlo teškoj poziciji budući da se predstave i projekti konstantno otkazuju, zamrzavaju i slično. Mislim da svi strahujemo od budućnosti i brinemo za svoju  egzistenciju, ali strah paralizira čovjeka pa se trudim biti afirmativna i proaktivna - rekla je glumica Marija Kolb. Nedavno je snimala 'Firmu', a sad nastavlja sa svojim projektom 'Šest glumica traži autora'.

Vesna Ravenščak iz 'Firme' koja utjelovljuje tračericu Rajnu, s cijelom situacijom se našalila.

- Ovo toliko dugo traje da mi ljudi pod maskama uopće više nisu nešto oko čega ću šaputati 'Kaj misliš kaj mu je? Ziher je bolestan, zakaj ima masku?'. Čula sam, navodno, priča se uokolo...joj oprostite, ovo je Rajna progovorila iz mene. Uglavnom, sve je okej i svi na setu imaju lijepe oči. Toliko od njih sam vidjela - rekla je Vesna. Zoran Simikić, odnosno Emil u 'Firmi', stalni je dio sastava zagrebačkog kazališta 'Komedija'. 

- I dalje igramo predstave - rekao je. Redatelj serijala Igor Barberić kaže kako su ovo vremena u kojima je malo predahnuo, ali kako se također ne može žaliti. 

Glumce gledajte u novom srijalu 24sata oriđiđi produkcije 'Firma'.

POGLEDAJTE 'FIRMU':