Obavijesti

Video

Komentari 30

Glumci o nastavku Južnog vetra: 'Ako Maraš izađe iz kriminalnog svijeta, onda to više nije Maraš'

Glumci o nastavku Južnog vetra: 'Ako Maraš izađe iz kriminalnog svijeta, onda to više nije Maraš'
1

Miodrag Radonjić, Miloš Biković, Jovana Stojiljković i Miloš Timotijević glavni su glumci popularne serije, a nama su otkrili kako je serija nastajala i što možemo očekivati u nastavku

VIDEO

Bit će puno akcije. Dinamičnija priča će biti pogotovo u filmu. Film i serija su različite forme pa to film dopušta. Bit će jurnjave automobilima i dosta zanimljivih lokacija, rekao je Miodrag Radonjić koji je utjelovio popularnog Baću u popularnoj seriji i filmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Miodrag Radonjić je u hit seriji sudjelovao i kao koproducent, a u novom nastavku koji će nositi ime 'Ubrzanje' opet će se 'družiti' sa svojim prijateljem i kolegom Milošem Bikovićem.

- Mi smo taj kriminalni svijet zamislili kao magnet u koji samo ideš sve dublje i dublje. Ulazak u kriminal, zauvijek mijenja čovjeka. To je odluka koja povlači u taj svijet i cijelu njegovu obitelj - objašnjava Miloš svoj lik Maraša iz serije, odnosno filma.

- Ne smijem puno otkrivati, ali ako Maraš izađe iz kriminalnog svijeta, ili će biti promijenjen do te mjere da to više nije taj Maraš ili u kovčegu - otkrio nam je Miloš.

Lijepu Sofiju iz serije, Maraševu izabranicu, glumi Jovana Stojiljković koja, isto tako, jedva čeka 'Ubrzanje'.

- Ono što znam iz naših razgovora od ranije je otprilike u kojem će se pravcu razvijati scenarij i priča. Radujem se scenariju i jedva čekam vidjeti što nas čeka - odgovorila je Jovana.

Korumpiranog policajca Stupara glumi Miloš Timotijević koji, kao i većina, nije očekivao u početku toliki uspjeh serijala. Zanimalo nas je što je glavni razlog tome.

- Prvenstveno mislim da je to jasan žanr. To je nešto što nismo imali još od Jugoslavije. Ima razumljive i raznolike likove, razumljivu i uzbudljivu priču. Tu je i soundtrack koji je pogodio ukus mlade publike. Tu je i Miloš Biković kao glavna uloga. Ima puno razloga zašto je tako popularan - zaključio je Miloš.

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Pokretanje videa...

Glumci iz serije Južni vetar otkrili tajne sa seta i što očekivati u nastavku 11:11

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno