Video

Komentari 62

Gobac: 'Jedino što znam raditi u životu je svirati rock 'n' roll'

Gobac: 'Jedino što znam raditi u životu je svirati rock 'n' roll'

Davor Gobac, poznati hrvatski pjevač i frontmen grupe Psihomodo Pop odgovorio je na naša 24 pitanja i otkrio kako se snašao u ulozi mentora u showu 'The Voice', a pričao je i o zanimljivim detaljima iz karijere

Strašna sam faca i u svim situacijama se dobro snalazim pa tako i u ulozi mentora, rekao je Davor Gobac na samom početku.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DAVOROM GOPCEM:

Ove sezone 'The Voice' ima tri nova mentora. Ivanu Dečaku su se pridružili Vanna, Massimo, ali i prepoznatljivi Davor Gobac. Timovi su odabrani, a Davor je, kako kaže, izrazito zadovoljan svojim natjecateljima.

- Čak imam i veliki problem u svom timu, ne znam koga bih se riješio, svi su mi dobri – odgovorio je Davor i dodao da su i timovi ostalih mentora izrazito kvalitetni te će borba u nastavku biti teška i neizvjesna.

Veliki broj talent natjecanja u Hrvatskoj i regiji je trend koji i dalje traje, no Gobac ne smatra da je to jedini način da mladi pjevači uspiju.

- Ako ti je tata bogat, naravno da ćeš uspjeti – prokomentirao je

U karijeri dugoj već 36 godina bilo je, kako kaže, uspona i padova, a na sam početku inspiraciju je crpio od Johnny Rottena, Iggy Popa, Davida Bowieja i ostalih. Ipak, kaže kako još nije postigao svoj zacrtani cilj.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM DEČAKOM: 

- Nikako da zaradim tih prvih milijun dolara .Stalno to naglašavam, već 36 godina! – rekao je simpatično, a otkrio nam je i kako se održava na sceni toliko dugo.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM:

- Mi stvarno ne znamo ništa drugo raditi, to je glavni razlog, moram biti ponosan na sebe, pa već 36 godina sviram rock'n'roll u Hrvatskoj. Kako da ne budem ponosan – zaključio je Gobac.

24 PITANJA sa žirijem showa 'The Voice' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.