Video

Komentari 8

Grše ocjenjuje rime repera: Ovo kao da je dijete iz 6. razreda pisalo, baš očajno i amaterski...

Grše ocjenjuje rime repera: Ovo kao da je dijete iz 6. razreda pisalo, baš očajno i amaterski...

Grše, on je novo lice na sceni kojeg smo dugo čekali. Pomeo je sve s prvim albumom 'Tilirium', a početkom iduće godine izlazi drugi, 'Platinum'. U Takeoveru je ocjenjivao rime svojih dobro znanih kolega

Ajme, što je ovo morbidno. Ali - bomba je, rekao je Grše (25), mladi umjetnik iz Trilja kraj Splita o stihovima pjesme 'Magična butra' svojeg kolege Kandžije. U šestoj epizodi hip-hop serijala Takeover, Grše je ocjenjivao poznate rime, od Dječaka, Z++, Bake Prase pa do Gazda Paje. Pala je i najniža ocjena dosad. 

- Ovo mi je možda jedna od najdražih pjesama od Dječaka. Baš mi je show. Top. I dajem joj peticu - rekao je za pjesmu 'Liu Kang'. 

POGLEDAJTE TAKEOVER: OCJENJIVANJE RIMA

- Ovo mi je bezveze. 'Al neka, ja sam doktor, dođite na pregled oralan'. Ovo kao da je dijete iz šestog razreda pisalo. Baš očajno i ovo je amaterska razina - rekao je. Grše je popularnom youtuberu i reperu Baki Prase za pjesmu 'Macan' dao ocjenu -1. Ali zato je nakon njega uslijedilo oduševljenje...

- Z++ ubija u svim smjerovima, gdje god da dođe. Ocjena za njega je 5+. Nemam što reći osim toga da je genijalac - rekao je Grše. 

S njim smo još popričali o tome kakav je 'boom' napravio na regionalnoj sceni i zašto ne voli kad ga kolege i publika hvale.

- Jednostavno sam takav. Svatko voli primiti pohvalu i lijepu riječ, nećemo se lagati, ali ja se ne znam snaći u toj situaciji, općenito hvaljenje i idoliziranje mi stavlja određeni teret na leđa i trenutačno još ne znam kako se nositi s tim, više mi odgovara uloga 'underdoga' - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U Takeover live sessionu izveo je svoj hit 'Badr Hari', koji na YouTubeu ima više od četiri milijuna pregleda. Početkom iduće godine očekujemo i njegov drugi album - 'Platinum'. Jednu od pjesama snimio je s ekipom s Kozari Bronxa, dečkima iz 30zone. 

- S većinom glazbenika s kojima mi je bila želja raditi sam već i nešto napravio, što u prijašnjim gostovanjima i albumima što na ovom novom albumu. Naravno da je tu ostalo još imena s kojima bih volio surađivati, ali nigdje nije žurba, mlad sam još i mislim da je puno toga ispred mene te se nadam da će mi se i te želje ostvariti - rekao je Grše.

POGLEDAJTE LIVE SESSION: GRŠE - BADR HARI