Obavijesti

Video

Komentari 8

Grše ocjenjuje rime repera: Ovo kao da je dijete iz 6. razreda pisalo, baš očajno i amaterski...

Grše ocjenjuje rime repera: Ovo kao da je dijete iz 6. razreda pisalo, baš očajno i amaterski...
6

Grše, on je novo lice na sceni kojeg smo dugo čekali. Pomeo je sve s prvim albumom 'Tilirium', a početkom iduće godine izlazi drugi, 'Platinum'. U Takeoveru je ocjenjivao rime svojih dobro znanih kolega

VIDEO

Ajme, što je ovo morbidno. Ali - bomba je, rekao je Grše (25), mladi umjetnik iz Trilja kraj Splita o stihovima pjesme 'Magična butra' svojeg kolege Kandžije. U šestoj epizodi hip-hop serijala Takeover, Grše je ocjenjivao poznate rime, od Dječaka, Z++, Bake Prase pa do Gazda Paje. Pala je i najniža ocjena dosad. 

- Ovo mi je možda jedna od najdražih pjesama od Dječaka. Baš mi je show. Top. I dajem joj peticu - rekao je za pjesmu 'Liu Kang'. 

POGLEDAJTE TAKEOVER: OCJENJIVANJE RIMA

- Ovo mi je bezveze. 'Al neka, ja sam doktor, dođite na pregled oralan'. Ovo kao da je dijete iz šestog razreda pisalo. Baš očajno i ovo je amaterska razina - rekao je. Grše je popularnom youtuberu i reperu Baki Prase za pjesmu 'Macan' dao ocjenu -1. Ali zato je nakon njega uslijedilo oduševljenje...

- Z++ ubija u svim smjerovima, gdje god da dođe. Ocjena za njega je 5+. Nemam što reći osim toga da je genijalac - rekao je Grše. 

S njim smo još popričali o tome kakav je 'boom' napravio na regionalnoj sceni i zašto ne voli kad ga kolege i publika hvale.

- Jednostavno sam takav. Svatko voli primiti pohvalu i lijepu riječ, nećemo se lagati, ali ja se ne znam snaći u toj situaciji, općenito hvaljenje i idoliziranje mi stavlja određeni teret na leđa i trenutačno još ne znam kako se nositi s tim, više mi odgovara uloga 'underdoga' - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Grše ocjenjuje rime Bake Prase, Dječaka, Gazde Paje, Z++-a | TAKEOVER: OCJENJIVANJE RIMA 04:30

U Takeover live sessionu izveo je svoj hit 'Badr Hari', koji na YouTubeu ima više od četiri milijuna pregleda. Početkom iduće godine očekujemo i njegov drugi album - 'Platinum'. Jednu od pjesama snimio je s ekipom s Kozari Bronxa, dečkima iz 30zone. 

- S većinom glazbenika s kojima mi je bila želja raditi sam već i nešto napravio, što u prijašnjim gostovanjima i albumima što na ovom novom albumu. Naravno da je tu ostalo još imena s kojima bih volio surađivati, ali nigdje nije žurba, mlad sam još i mislim da je puno toga ispred mene te se nadam da će mi se i te želje ostvariti - rekao je Grše.

POGLEDAJTE LIVE SESSION: GRŠE - BADR HARI

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu