Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor u Slavoniji: Zatrovanu vodu iz slavina piju 28 godina

Zgrožena sam nakon što sam doznala da nas godinama truju arsenom, kao i činjenicom da nitko nije našao za shodno reći nam kakvu to vodu pijemo, ogorčeno je rekla Katica Novoselac...

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Zgrožena sam nakon što sam doznala da nas godinama truju arsenom, kao i činjenicom da nitko nije našao za shodno reći nam kakvu to vodu pijemo, ogorčeno je rekla Katica Novoselac, ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora u Komletincima.

Kao i ona, ogorčeni su svi stanovnici jer su doznali da piju otrovnu vodu već 28 godina. Ravnateljica dodaje:

- U siječnju ove godine utvrđeno je da u cjevovodu naše škole voda bakteriološki nije ispravna, rečeno nam je da pod hitno to riješimo i to smo uradili. Nakon toga dobili smo potvrdu da je voda bakteriološki ispravna.

Na upit roditelja je li voda za piće, rekla sam da je, ne znajući da voda ima u sebi arsena više nego što je dozvoljeno. To je sasvim slučajno otkriveno, i to nakon što je utvrđeno da voda nije prošla sanitarnu inspekciju u jednom ugostiteljskom objektu u Komletincima.

Nakon toga to je objavljeno na društvenim mrežama. Nažalost, u Vinkovačkom vodovodu su se tek nakon pritisaka javnosti i sve češćih upita kakvu vodu piju mještani Komletinaca oglasili dopisom koji su dostavili u poštanske sandučiće i u njemu su priznali da voda ima previše mangana, željeza, arsena i amonijaka – zaključila je.

Cijeli tekst pročitajte sutra u tiskanom izdanju 24sata

U vijestima donosimo i ove priče:

- Prva obitelj useljava u lički grad duhova

- Tajni talijanski tunel ispod Rijeke otvaraju se turistima

- Bruna Esih ulazi u utrku za gradonačelnicu Zagreba

- Eurosong: Jacques loše stoji na kladonicama

Message