Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Hrvatska Mariah Carey ima hit za Božić: Glas joj je anđeoski!

Popularna hrvatska pjevačica Zsa Zsa, legenda hrvatskog repa Marin Ivanović Stoka i popularni JoomBoosov youtuber Matija Lazarević LayZ snimili su novu božićnu pjesmu koju ćete slušati cijelih blagdana

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
14 komentara

Danas premijerno samo na JoomBoos YouTube kanalu možete čuti pravi blagdanski hit 'Božić je' koju je Stoka snimio s JoomBoosovcima, hrvatskom Mariah Carey - Zsa Zsom i koji će vam unijeti toplinu u dom ovih blagdana! A to je bio i cilj, potaknuti zajedništvo i mir, kaže Stoka.

POGLEDAJTE SPOT I POSLUŠAJTE PJESMU OVDJE:

- Oduvijek mi je bila želja napraviti lijepu božićnu pjesmu u suradnji sa ženskim vokalom, a budući da je moja supruga veliki fan Zsa Zse i njenog načina pjevanja, rekla je - moraš snimiti stvar s njom! Njen vokal dao je posebnu nježnost pjesmi, podsjeća me na Mariah Carey, a moja omiljena blagdanska pjesma je baš njezina "All I Want For Christmas Is You" - objašnjava Stoka.

Spot za pjesmu koji možete pogledati sniman je na nekoliko lokacija u Zagrebu, a atmosfera je bila topla i jako lijepa, slažu se svi koji su sudjelovali! Za posebnu zimsku atmosferu bili su zaduženi Mirnovec Pirotehnika i naš scenski suradnik: Dobar partner.

Ljubav, mir i pozitiva

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a na svakoj smo htjeli dočarati čarobni duh Božića u gradu. Jedna od lokacija bio je lijepo uređeni stan, a na setu su mi se pridružili svi JoomBoos-ovci. Poruka pjesme je ljubav, mir i pozitiva - dodaje Stoka. Kad poslušate pjesmu, upravo ćete takvu poruku i čuti!

Ovaj hit Zsa Zsa, Stoka i LayZ prvi će puta uživo izvesti na najvećem božićnom partyju u Tvornici Kulture: Na JoomBoos Videostar finale partyju!  VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! održat će se 16. prosinca u 18h u Tvornici, gdje ćemo proglasiti Videostar pobjednika i napraviti najveći božićni party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message