Obavijesti

Video

Komentari 0

Hrvatska youtuberica osvojila Sloveniju: Pjevala je u finalu njihovog showa Joonglaa Star

Hrvatska youtuberica osvojila Sloveniju: Pjevala je u finalu njihovog showa Joonglaa Star

Joonglaa Star je dobio prvu pobjednicu! Radi se o Kayi Solo, koja je oduševila publiku. Na pobjedi joj je čestitala hrvatska youtuberica Xniks2x, kojoj je JoomBoosov show prije dvije godine otvorio brojna vrata

VIDEO

Na sestrinskom kanalu JoomBoosa, Joongli, tijekom live prijenosa na njihovom YouTube kanalu, Kaya Solo proglašena je za pobjednicu talent showa Joonglaa Star. Kaya je rasturila konkurenciju od 12 kandidata, koji su bili odabrani iz 300 prijava i osvojila ugovor u vrijednosti od 15.000 eura.

POGLEDAJTE SPEKTAKULARANO FINALE TALENT SHOWA JOONGLA STAR:

Prvoj pobjednici Joonglaa Stara ovim se uspjehom otvaraju sva vrata na YouTube sceni. Publika je prepoznala Kayjin talent i trud koji je pokazala sudjelovanjem u timu Bundy's Fest i glasala upravo za njezinu pobjedu. Tako je pomela konkurenciju i osvojila prestižnu titulu.

Live je otvorila plesna grupa koja je veselim ritmom sve uvela u večer punu zabave. Voditelj Uroš Bitenc je pozdravio publiku i predstavio timove koji su se borili za pobjedu. U finalu su se našli kandidati Kaya Solo, Mravla i Kanaiboy koji su prethodno bili podijeljeni u tri tima. 

Prvi tim je bio 'A team' pod mentorstvom slovenske pjevačice Alyje. Drugi tim je 'CF team' koji je vodio influencer Coolfotr i treći tim je bio onaj pjevača i radijskog voditelja Klemena Bunderla, 'Bundy’s finest'. Kandidati su u finalu napravili show, repali su pjesme koje su dugo pripremali.

Nastupale su brojne zvijezde

Da večer bude još zanimljivija, u finalu su gostovale brojne slovenske i hrvatske zvijezde. Tako je publika u live prijenosu imala priliku čuti youtubericu i pjevačicu Niku Pavičić, poznatiju kao Xniks2x s JoomBoos kanala, pjevača Dinu Petrića, Niku Zorjan, Laru Kadis, Ulu Ložar, grupe Polkaholiki i BQL.

Nika Pavičić je JoomBoosova youtuberica koja je također postala poznata nakon natjecanja na JoomBoosovom talent showu Videostar, show formata kakvog je i Joongla Star. Od njezinog natjecanja na Videostaru prošle su tri godine, a Niki je to promijenilo život:

- Da nije bilo VideoStara ne bi bilo ni moje karijere. Zato svima čestitam na sudjelovanju na Joongla Staru, ono je sjajna prilika!, rekla je Nika.

Publiku i gledatelje su zabavljali i Hrvatima dobro poznati dečki iz grupe Polkaholici. Njihove izvedbe hrvatskih hitova na polka način imaju nekoliko milijuna pregleda.

POGLEDAJTE IZVEDBU POLKAHOLIKA: 

Cije show pogledajte na Joonglaa YouTube kanalu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno