Video

Komentari 2

Hrvatskom youtuberu žena se srušila pred očima: 'Koji je broj hitne pomoći? Nazovi ih brzo!'

Hrvatskom youtuberu žena se srušila pred očima: 'Koji je broj hitne pomoći? Nazovi ih brzo!'

U novoj epizodi JoomBoosova serijala 'Prank'd' žrtva youtubera Brune Lukića je njegov kolega iz JoomBoosa, Sven Kranželić. Bruno je Svenu smjestio horor u iznajmljenom stanu, gdje se 'vlasnica' srušila pred njime

Bok, došli ste dečki, uđite. Ja sam gospođa Mira, drago mi je. Nadam se da će vam stan biti u redu za snimanje, sve je lijepo uređeno, rekla je Bruni i Svenu ljubazno glumica koja je u ovoj epizodi glumila vlasnicu stana, Miru. U stan su Bruno i Sven došli na snimanje videa, a onda je ubrzo krenuo horor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Bruno na brzinu otišao u WC, gospođa Mira se odjednom samo srušila na pod. Sven je u to vrijeme sjedio za stolom, a kad ju je vidio kako se ruši, od šoka je odmah skočio.

- Bruno, Bruno, Isuse... Koji je broj hitne pomoći? Brzo! Gospođa se srušila, vikao je Sven iz dnevne sobe, na što je Bruno brzo dotrčao. Pokušao je dozvati gospođu koja nije reagirala, a onda ju je i Sven krenuo buditi.

- Gospođo, jeste li dobro? Gospođo?, bezuspješno je pokušavao Sven, a kad ga je kamera 'zumirala', vidjelo se koliko mu se jako tresu ruke od straha i šoka.

Kako je ovaj prank završio te što je Sven rekao Bruni kad je shvatio da je sve samo neslana šala, pogledajte u novoj epizodi 'Prank'da' samo na JoomBoos YouTube kanalu.