Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Hugov novi hit: U rap pjesmi je opjevao koronu i omiljeno voće

Hugo je vrsta afričkog sivog žakoa koja je izrazito talentirana za učenje novih riječi. Može ih naučiti i preko dvije tisuće. Sada vidimo da uz glazbenu podlogu sve može izgledati još zabavnije

Foto: 24sata Video
7 komentara

Papagaj Hugo nastavlja oduševljavati svoje fanove. Ovoga puta kroz pjesmu. Napravili smo kompilaciju Hugovih najboljih izjave te dodali malo melodije i napravili budući hit za sve Hugove fanove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hugo je vrsta afričkog sivog žakoa koja je izrazito talentirana za učenje novih riječi. Može ih naučiti i preko dvije tisuće. Sada vidimo da uz glazbenu podlogu sve može izgledati još zabavnije. 

Vrlo je važno jačati imunitet, a to se najbolje radi zdravom prehranom. Upravo zato, Hugo preporučuje da se jedu jabuke i grožđe, ali kada to otpjeva, jednostavno ga morate poslušati.

Hugo voli toplinu svog doma pa pjesma nije mogla proći bez kultne rečenice 'Hladno je, hoćemo li naložiti'.

'Stavi masku' je Hugova sintagma po kojoj je postao prepoznatljiv. 'Sretan ti Uskrs' je zadnja čestitka koju je naučio, a dobro zna pjevušiti i plesati pa je pjesma morala početi s njegovim 'svađanjem' s najdražom mu Marom.

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message