Obavijesti

Video

Komentari 3

I FNC borci pomažu: 'Dio zarade od borbi donirat ćemo dečku iz Kaštela, dolazi i na polufinale...'

I FNC borci pomažu: 'Dio zarade od borbi donirat ćemo dečku iz Kaštela, dolazi i na polufinale...'
4

Iz najjače regionalne MMA organizacije oštro su osudili incident u Kaštelima, a napadnutom mladiću odlučili su financijski pomoći tako da mu doniraju dio prihoda od zadnjeg Armagedona...

VIDEO

Kada sam pogledao taj video na društvenim mrežama bio sam zgrožen tom scenom i tim prizorom jer rijetko kada se vidi takvo iživljavanje nad nekim tko ti ne može pružiti otpor i zapravo je potpuno nemoćan… - komentirao je napad u Kaštelima osnivač Fight Nation Championshipa i vlasnik ATT-a u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Porukama podrške koje su objavili na svojim Instagram stoyjima priključili su se i ostali borci iz ATT-a u Zagrebu. Dražen Forgač nam je rekao i kako ovakav primjer nije imao u svom klubu.

- To su dečki koji imaju malo više testosterona, ali jedno je kada se potučeš s nekim ravnopravnim te s onim tko ti može pružiti otpor ili kada dođe nekakva situaciju u kojoj je život ugrožen. Ovakav primjer u svom klubu nisam imao… - odgovara Forgi koji podržava potez boksačkog kluba koji je izbacio jednog od aktera napada.

- Takvom čovjeku, ako ga se može nazvat čovjekom, nema mjesta u nikakvom klubu pa ni u borilačkom… Moglo se raditi i o nogometnom ili vaterpolo klubu, no to je jednostavno poremećaj razuma, to nema veze sa sportom - rekao je Dražen Forgač koji je zajedno s cijelim FNC timom odlučio pomoći unesrećenom mladiću.

- Ovaj slučaj je došao i do mojih partnera iz SAD-a, Narcisa Mujkića i Boba Bermana. Odlučili smo dio prihoda iz druge večeri Armagedona dati u dobrotvorne svrhe za napadnutog dječaka. Isto tako, pozivamo ga na polufinale Armagedona. On će biti naš gost, a mi ćemo snositi sve troškove puta i smještaja - zaključio je Dražen Forgač, a svoje poruke podrške poslali su i jedni od najpoznatijih mladih lavova Armagedona, Patrik Čelić i Đani Barbir.

- S prijezirom osuđujem ovaj događaj. Htio bih poručiti svima koji znaju nekog tko trpi ovakav oblik nasilja da to prijave i da se takvo što odstrani iz našeg društva... - rekao je Čelić.

- Zgrozilo me ovo u Kaštelima. Želim pozvati sve da nikada ne napadaju nikog, a pogotovo ne slabije od sebe... - dodao je Đani Barbir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nakon Plazibata i FNC borci dali podršku pretučenom mladiću: 'Takvima nije mjesto u klubu...' 02:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno