Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I žena ga je ostavila jer je od kuće napravio golemo skladište

Scott i Sheldon dvojac su koji obilazi različite kućne aukcije, kako bi prepoznali vrlo vrijedan komad namještaja, alata, dekora i slično. Dolaze u posjet skupljaču Mikeu, koji cijeli život skuplja i kupuje sve što vidi...

Foto: 24sata Video
2 komentara

Kuća i dvorište pretvorili su mu se u golemo skladište. Mike ima svega - od desetak keramičkih kada, duplo toliko rasvjetnih tijela, starih cestovnih i željezničkih znakova, kovčega, namještaja... Scott i Sheldon pokušavaju pronaći nešto vrlo vrijedno u ogromnoj hrpi stvari, uključujući i smeće.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike dugi niz godina skuplja sve što mu dođe pod ruku

 

 

Strastveni sakupljač se ne želi odreći stvari koje je kupio. Zbog toga ga je i žena ostavila i uvjetovala mu ili da se riješi smeća ili da se iseli. Mike se nije mogao rastati od svoje kolekcije koju je na kraju pristao prodati, ali po vrlo visokim cijenama.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike se jako brzo veže za stvari koje kupi

 

 

Scott i Sheldon su posjetili Mikeov dom koji je prepun satova i svjetiljki. Pronašli su glazbenu kutiju koja je skupljala prašinu ispod hrpe stvari. Mike je nikad nije ni upotrijebio i nije znao da li uopće radi. Na kraju im je teška srca prodao kutiju za 575 dolara.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Sakupljač je potpuno poludio za zidnim satovima i svjetiljkama u obliku ženskog tijela

 

Dvojac smatra da su dobro prošli i da su povoljno kupili kaput, glazbenu kutiju i staru kutiju za telefon. Osim što su zaradili, dobro su se zabavili i nadaju se da će Mike ponovno htjeti prodati neke od svojih vrijednih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Došlo je vrijeme rastanka i procjene kupljenih stvari

Više ovakvih videa potražite na intheboxtv.info

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message