Obavijesti

Video

Komentari 46

Iako nisu tu, uvijek su uz vas: Kroz što prolaze žene vojnika?

Iako nisu tu, uvijek su uz vas: Kroz što prolaze žene vojnika?
2

Održavati vezu ili brak s osobom u vojsci nije tako čarobno kao što to predstavljaju romantični holivudski filmovi. Partneri koji služe domovini često su odsutni, potpuno predani poslu i ne mogu se posvetiti obitelji poput onih koji rade civilne poslove

VIDEO

Odvojenost od obitelji sastavni je dio njegovog posla. U nekom trenutku, vjerojatno ćete morati živjeti na priličnoj udaljenosti (osim ako ste prava sretnica). To je najteži dio. Ona može imati kraći, ali i duži vremenski period. Kako god bilo, nikada vam neće biti lako živjeti sama, ali bitno je razmišljanje da će se on uvijek vratiti. Također, ako partner dobije posao u nekom drugom gradu i vi ćete se najvjerojatnije seliti s njim (i to često na mjesta gdje nikada prije niste bili). U prijevodu, partneru ćete se morati puno prilagođavati u životu, ali to ne znači da on to nije zaslužio ili da nećete biti zadovoljni.

POGLEDAJTE VIDEO: Žene vojnika, na što sve morate biti spremne?

Pokretanje videa...

00:45

Ne možete mu dati previše savjeta koji se tiču njegovog posla.  Malo što možete učiniti kada prigovaraju oko svog posla. Postojat će dani kada vole vojsku, a postojat će i oni kada će jedva čekati da izađu iz nje. Kada ima loš dan, možete ga saslušati i pokušati dati mu savjet, ali ništa više od toga ne možete učiniti. U civilnom svijetu, bilo bi lako reći "nađi drugi posao". No, to ne vrijedi i u "vojnom svijetu".

Ne mogu biti kraj vas u svako doba. Ako ste netko tko treba stalnu pažnju i naklonost, pripadnik vojske vjerojatno neće biti u mogućnosti da vam je poklanja koliko je vi želite. Ne možete očekivati ​​da će biti fizički prisutan cijelo vrijeme. U pitanju je vojna dužnost i nikako ih ne smijete kriviti zbog toga.

Neće uvijek prisustvovati tradicionalnim obiteljskim događajima. To se odnosi na rođendane, godišnjice, razne proslave, praznike... Iako tradicionalna obiteljska okupljanja za posebne dane uključuju sve članove obitelji, ponekad ćete ih, nažalost, morati provesti bez njega.

Razina anksioznosti i stresa često će vam biti visoka. Vaš će se partner susretati i s opasnijim situacijama na poslu, što je sasvim normalno za njegov poziv. A, budući da vam je stalo do njega, razina stresa i tjeskobe će vam se povećati. Zabrinutost u takvim okolnostima je prirodna, ali morate misliti i na svoje zdravlje i pokušati smireno prolaziti kroz to razdoblje. Da biste smanjili razinu stresa, ključno je razmišljanje o njegovom povratku.

Postoje mnoga vojna pravila ... a neka će se odraziti i na vas.  Postoje mnoga pravila kojih se vojska mora pridržavati i neka od njih 'preseliti' u privatne živote. To su npr. pravila oblačenja kojih se moraju pridržavati (članovi vojske imaju uniforme - svečane i radne). Također, objave na društvenim medijima ne smiju sadržavati nikakve vojne informacije, pa pripadnici oružanih snaga moraju strogo paziti na svoj život na društvenim mrežama.

Iako nije stalno s vama, uvijek je uz vas. Ako se zaljubite u nekoga u vojsci, riskirajte i budite spremni na sve. Budite spremni na nove avanture, nove ljude, nova mjesta. Iako će vam vojni život partnera na neki način možda i 'oduzeti' ljubavnu idilu o kojoj svaka žena sanja i mašta, također će vas učiniti jačom, hrabrijom i samostalnijom, a vaša će se ljubav sigurno održati.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana