Obavijesti

Video

Komentari 21

Kad gubim u 'Potjeri' tužim se mami, plačem i jedem čokoladu

Kad gubim u 'Potjeri' tužim se mami, plačem i jedem čokoladu
3

Dean Kotiga, lovac iz kviza Potjera, odgovorio je na naša 24 pitanja. Pitali smo ga o njegovoj drugoj karijeri - onoj na Instagramu, a simpatični kvizaš je na sve odgovorio s dozom sarkazma...

VIDEO

Kad gubim u 'Potjeri' onda plačem, znojim se, tužim se mami, jedem puno čokolade, noćima ne spavam, našalio se Dean Kotiga, lovac iz kviza 'Potjera'. Istrijan je u kvizaškom showu od samog početka, a kaže kako je imao puno gafova.

- Svakakve gluposti se mogu čuti na tom kvizu. Pažljivo slušajte i čut ćete - poručio je gledateljima. Pitali smo ga tko mu je najdraži  lovac u ekipi - Morana, Krešo ili Mladen. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- S Moranom se slažem u eno-gastro smislu. Mladen mi je jedan od najvjernijih suigrača. Igramo 15-ak godina zajedno. Slično kao i Krešo. Svo troje su super, ne želim birati - rekao je Kotiga, koji je još uvijek tužan zbog odlaska Tarika Filipovića.

U 24 pitanja nam je otkrio kako ne gleda emisije svojih kolega te nam zato nije znao odgovoriti na pitanje koji mu je najdraži Moranin vic o ploči potjere. No zato je pomno pratio kad se s Krešom natjecao u broju 'followera' na Instagramu.

'Još sezona Bitangi i princeza? Ideja je tu, a ja sam uvijek za'
'Još sezona Bitangi i princeza? Ideja je tu, a ja sam uvijek za'

-  Bilo je moćno kad sam ga pretekao u broju sljedbenika. Pjevao sam i skakao cijeli dan po kući. To je bio stvarno dobar osjećaj - pohvalio se Kotiga. Trenutačno na Instagramu ima 31.000 sljedbenika, a cilj mu je u što kraćem vremenu doći do 50.000. 

- Nastavit ću snimati svoje edukativno-informativne storyje jer je publika prepoznala pravi sadržaj. Ubacit ću više liveova i nastavit ću biti svoj - najavio je. Konkurencijom smatra Eciju Ivušić i Sonju Kovač. Donedavno je u tu skupinu pripadala i Renata Sopek, no kaže kako je postala njegov ‘sljedbenik’ pa ju više ne smatra konkurencijom. Zato za Ellu Dvornik ima samo riječi hvale.

'Maju Šuput bih rado izazvala s kvizom, to bi baš bilo vrckasto'
'Maju Šuput bih rado  izazvala s kvizom, to bi baš bilo vrckasto'

- Mislim da je maestralna i da brutalno radi to što radi. Nismo si konkurencija, ali se vidi da ulaže puno vremena i truda u sve to - rekao je. Na Instagramu na storyjima često označuje MC Stojana, srpskog repera, a nama je objasnio i zašto.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DEANOM KOTIGOM: 

Pokretanje videa...

24pitanja kotiga 11:45

- To je bio moj pokušaj širenja na istočno tržište jer sam primijetio da je samo jedan posto mojih sljedbenika iz Srbije. Mislim da je pokušaj proboja na istočno tržište jako loše prošao. No, javili su mi se Instagram sljedbenici koji su mi rekli da se MC Stojan zahvaljujući meni uspio probiti na zapadno tržište - ponosan je Kotiga. Jak je i na Twitteru, a da mora birati, radije bi ugasio tu društvenu mrežu nego Instagram. 

Što još kaže Dean Kotiga, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno