Obavijesti

Video

Komentari 1

Izbor dvojnika Harry i Meghan: Ocjenjivalo se i bacanje buketa

Na natječaj se javilo 3000 osoba iz 12 europskih zemalja, a osim za bacanje buketa bodovi su se dobivali za fizičku sličnost, govor, ali i za 'kraljevsko držanje'

VIDEO

Za Engleze nema većeg spektakla od kraljevskog vjenčanja. Nogomet je super, divna stvar, ali pivica i prijenos svadbe nekoga iz najvažnije obitelji na Otoku, ipak je događaj s kojim zapravo nema usporedbe.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:54

Pogotovo kad su ‘glavni junaci’ nekoć zločesti dečko princ Harry i njegova prekrasna zaručnica i američka glumica Meghan Markle. Kad su njih dvoje u pitanju onda sve prolazi, sve na čemu se nalazi njihova fotografija proda se u pet minuta, pa stoga i ne čudi da je organizirano i ozbiljno natjecanje njihovih dvojnika.

Na natječaj se javilo čak 3000 osoba iz 12 europskih zemalja, a žiri je procesu izbora najboljih bio vrlo zahtjevan. Ocjenjivala se fizička sličnost, govor i ‘kraljevsko držanje’, no bodovi su se dobivali i gubili i za bizarne stvari poput bacanja buketa. Da, čini se da se na kraljevskim vjenčanjima buketi bacaju nešto drugačije nego na svadbama običnih smrtnika.

U londonski finale ušlo je devet osoba, a najboljim kopijama proglašeni su Inmaculada Santisteban Serrano, 34-godišnja španjolska učiteljica, i Rhys Whittock, 34-godišnji Britanac, koji je u poslu s nekretninama.

- Prijatelji i obitelj često su mi govorili da izgledam poput princa Harryja, no zaista nisam mislio da bih mogao pobijediti na ovom natjecanju - rekao je Rhys.

On i Inmaculada nisu kao pobjednici pozvani na subotnje vjenčanje Meghan i princa Harryja, no jedna niskobudžetna aviokompanija koja je i organizirala ovo natjecanje, nagradila ih je s godinu dana besplatnih letova. A dobili su i turu po Buckinghamskoj palači. Nije isto, ali ipak su samo - kopije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode