Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbor dvojnika Harry i Meghan: Ocjenjivalo se i bacanje buketa

Na natječaj se javilo 3000 osoba iz 12 europskih zemalja, a osim za bacanje buketa bodovi su se dobivali za fizičku sličnost, govor, ali i za 'kraljevsko držanje'

Easy jet royal wedding competition
Foto: Matt Alexander/Press Association/PIXSELL

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Za Engleze nema većeg spektakla od kraljevskog vjenčanja. Nogomet je super, divna stvar, ali pivica i prijenos svadbe nekoga iz najvažnije obitelji na Otoku, ipak je događaj s kojim zapravo nema usporedbe.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

[video: 1199800 / ]

Pogotovo kad su ‘glavni junaci’ nekoć zločesti dečko princ Harry i njegova prekrasna zaručnica i američka glumica Meghan Markle. Kad su njih dvoje u pitanju onda sve prolazi, sve na čemu se nalazi njihova fotografija proda se u pet minuta, pa stoga i ne čudi da je organizirano i ozbiljno natjecanje njihovih dvojnika.

Na natječaj se javilo čak 3000 osoba iz 12 europskih zemalja, a žiri je procesu izbora najboljih bio vrlo zahtjevan. Ocjenjivala se fizička sličnost, govor i ‘kraljevsko držanje’, no bodovi su se dobivali i gubili i za bizarne stvari poput bacanja buketa. Da, čini se da se na kraljevskim vjenčanjima buketi bacaju nešto drugačije nego na svadbama običnih smrtnika.

U londonski finale ušlo je devet osoba, a najboljim kopijama proglašeni su Inmaculada Santisteban Serrano, 34-godišnja španjolska učiteljica, i Rhys Whittock, 34-godišnji Britanac, koji je u poslu s nekretninama.

- Prijatelji i obitelj često su mi govorili da izgledam poput princa Harryja, no zaista nisam mislio da bih mogao pobijediti na ovom natjecanju - rekao je Rhys.

On i Inmaculada nisu kao pobjednici pozvani na subotnje vjenčanje Meghan i princa Harryja, no jedna niskobudžetna aviokompanija koja je i organizirala ovo natjecanje, nagradila ih je s godinu dana besplatnih letova. A dobili su i turu po Buckinghamskoj palači. Nije isto, ali ipak su samo - kopije.

Message