Obavijesti

Video

Komentari 0

Jedan od napoznatijih DJ-eva i hrvatska Shakira izbacili novi plesni hit imena 'Ljubav na dug'

Jedan od napoznatijih DJ-eva i hrvatska Shakira izbacili novi plesni hit imena 'Ljubav na dug'
3

Marko Kantulić (30), poznatiji kao DJ Lorenzo i karizmatična Argentinka Maria Florencia Celani (32) koja se 2019. godine natjecala u emisiji 'The Voice' ostvarili suradnju pjesmom koja će zagrijati i najhladnije dane

VIDEO

Do sada ste ga mogli čuti na radiju i televiziji, na čak dva Ultra Europe festivala, ali i u brojnim hrvatskim klubovima ili u suradnjama s uspješnim hrvatskim glazbenicima poput Mie Dimšić, Antonele Doko, Ivana Dečaka, Lare Antić i Gorana Boškovića, a sada je izdao hit s mladom talentiranom glazbenicom u usponu - Mariom Florenciom Celani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maria Florencia Celani je 2019. godine osvojila srca gledatelja i žirija na 'The Voiceu' jer je kao Argentinka u Hrvatskoj koja tek dvije godine uči hrvatski odlučila pjevati Oliverovu pjesmu 'Sreća je tamo gdje si ti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Divan, emotivan trenutak. Svi žele pjevati na engleskom, a ti, kojoj hrvatski jezik nije skroz blizak, ti si odlučila pjevati na hrvatskom jeziku. Puno ti hvala na tome - rekao je Massimo (57).

Temperamentna Argentinka žiri je oduševila već na audiciji. Florencia je tada odlučila ući u, kako je rekla 'tim Macimo'. Kada je Florencia napustila pozornicu Massimo se opravdavao Vanni zbog blokade, a Florencia se suočila s iznenađenjem koje su joj pripremili iz produkcije showa. Njezinoj obitelji u dalekoj Argentini omogućili su da gleda njezin audicijski nastup, a potom čestitaju joj uz mnogo suza radosnica.

Mlada Argentinka inače hrvatskih korijena imala je dugogodišnji san o preseljenju u Hrvatsku. Jednom kada je poslala prijavu za stipendiju za studij hrvatskog jezika i kada su je odobrili, Argentinka nije čekala niti sekundu.

Marko Kantolić je tridesetogodišnji magistar ekonomije čija je karijera započela sasvim slučajno kada je krenuo raditi glazbu za osobne potrebe. Uskoro je dobio priliku postati DJ u krapinskom 'Ilir Baru' te čekao trenutak kada će se moći probiti na hrvatsku scenu.

Ubrzo se prijavio na nastup u zagrebačkom klubu 'Aquarius' te je odnio pobjedu koja mu je osigurala uzlaznu putanju na hrvatskoj sceni.

– To je bio glavni okidač i nakon toga su krenuli nastupi diljem Hrvatske. Naime, zahvaljujući mom nastupu u “Aquariusu”, moj rad prepoznali su ljudi koji su profesionalci u tom poslu, posebno organizacija Massive, najveća party organizacija u Hrvatskoj. Do sada sam tako nastupio u 80-ak hrvatskih klubova, na Jadranu, od Dubrovnika do Poreča i Umaga, a što se tiče kontinentalne Hrvatske, od Zagreba, do Čakovca, pa sve do Vukovara i Osijeka – otkrio je Marko za Zagorje International.

Zarazni plesni ritam singla „Ljubav na dug“ malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencie. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević.

Za pjesmu je snimljen i vizualno atraktivan spot u zagrebačkom restoranu Alegria. Produkcijski ga potpisuje Vrisak Digital dok je za snimateljski dio zaslužan Tomislav Pović.

- Jako sam sretan što mogu surađivati s osobom poput Florencie. Pjesma je napravljena u funky disco stilu, a s obzirom na to da je Florencia iz Argentine, njezin naglasak dao je poseban šarm pjesmi – rekao nam je Lorenzo.

Pjesma 'Ljubav na dug' u izdanju izdavačke kuće TomTom, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang