Obavijesti

Video

Komentari 10

Jedini u Hrvatskoj: Popijte kavu dok vam mačka prede u krilu

Jedini u Hrvatskoj: Popijte kavu dok vam mačka prede u krilu
5

Ugodna atmosfera, simpatične radnice, vrući napitci i mace mazilice dobitna su kombinacija na kraju teškog radnog dana. Pogledajte video na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Što je to Cat Caffe? Dodajte konceptu normalnog kafića samo jedno - mačke! Kafić je njihov dom, tamo spavaju, jedu i žive, a vama prave društvo dok pijete kavu ili čaj. Skoče vam u krilo i predu ili jedu šlag iz vaše šalice dok vi ne gledate.

Vlasnici su zaljubljenici u mačke i putovanja, a do ideje su došli kada su vidjeli kako takvi kafići funkcioniraju u inozemstvu. Da im je plan bio odličan pokazuju gužve u kafiću i činjenica da su još uvijek jedini Cat Caffe u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još uvijek rastemo, još uvijek se razvijamo, još uvijek imamo puno novih ideja koje želimo ljudima priuštiti i mislim da smo svaki dan sve bolji i bolji - rekla je Ana-Marija Sauerbrun, zaposlenica Cat Caffea.

Uvijek se pokušavaju sami financirati, ali prihvaćaju i donacije ljudi. Ako dobiju višak donacija onda podijele ostalim udrugama za životinje.

- Svatko tko želi donirati, imamo kod našeg šanka razne kasice i od nas i od raznih udruga kojima pokušavamo pomoći - objasnila je Ana-Marija.

Donacijama se najviše vesele mace u Cat Caffeu koje su većinom udomljene iz azila ili spašene s ulice, a svaka od njih čeka svoj novi topli dom, pa ih tako možete i udomiti. S obzirom da su mačke navikle na buku u kafiću, okružene tacnama, aparatima za kavu i mnoštvom ljudi, novogodišnja noć s glasnim petardama je prošla sasvim u redu.

- Definitivno možda bolje podnose, ali znam da druge mačke, na primjer, ne i čujemo dosta ljudi da se boje, tako da bi definitivno podržala smanjeno pucanje za vrijeme Nove godine - rekla nam je Ana-Marija.

Osim mačaka, U Cat Caffeu se možete zabaviti i društvenim igrama koje su osigurane za one dane kada su mačke uspavane i neda im se družiti s vama, a tu je i bogata božićna ponuda toplih napitaka raznih boja i okusa.

- Trenutno imamo četiri nove čokolade u ponudi, razno razne božićne napitke od kuhanih vina i koktela do kava koje su ukrašene sa šljokicama i božićnim motivima - objasnila je Ana-Marija.

Božićni duh prepoznaju i mace koje se vjerno trude srušiti svaki ukras u kafiću, a cijeli video o Cat Caffeu možete pogledati na YouTube kanalu 24sata.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković