Obavijesti

Video

Komentari 7

JoomBoos novom pjesmom obilježio milijun pretplatnika na YouTubeu: Poslušajte 'Mili'!

JoomBoos novom pjesmom obilježio milijun pretplatnika na YouTubeu: Poslušajte 'Mili'!

Nakon dugog iščekivanja, JoomBoosova najnovija pjesma 'Mili' s kojom su proslavili milijun pretplatnika na YouTubeu, napokon je ugledala svjetlo dana i sigurni smo da ćete, već na prvo slušanje, biti oduševljeni

VIDEO

Nedavno je JoomBoos na svom YouTube kanalu dosegnuo milijun pretplatnika, pa su tu veliku brojku odlučili proslaviti novom pjesmom - 'Mili' za koju smo sigurni da će odmah postati veliki hit!

POGLEDAJTE VIDEO:

U snimanju spota za 'Mili' sudjelovali su svi JoomBoosovi influenceri - od onih koji su tu od samih početaka kao što su SaamoPetraa i Magic Leon pa sve do najnovijih članova JoomBoosa Piceka i Perice, ali i pobjednika ovogodišnjeg Videostara Tibora Čubrila koji je otkriven tek nekoliko dana prije snimanja.

Spot započinje influencer Marco Cuccurin stihom 'On ne voli gledati TV ekrane, on gleda samo mene cijele noći, dane' i scenom u kojoj se njegov starinski, tradicionalni outfit transformira u jarko ružičasti, moderni.

- Time smo željeli prikazati prelazak iz staroga u novo, razbijanje tradicionalnih medija i dolazak nove internet generacije - ispričala je producentica ovog spota, Dora Doko.

Na svoju ulogu u spotu osvrnuo se i sam Marco koji je objasnio kako u jednoj sceni izlazi iz ormara čime je želio staviti naglasak na svoj 'coming out', odnosno 'izlazak iz ormara' i javno priznanje da je gay.

- Mogu reći da je moj život prije toga bio poprilično siv i imao etiketu tog načina života iz '60-ih. No, baš kako sam u spotu izašao iz ormara, tako sam to, prije nekoliko godina, napravio i u stvarnom životu pa zaista mogu reći da mi je sada život ružičast i prepun boja. Odnosno, sretan sam i zadovoljan - ispričao je Marco.

Osim Marcovog izlaska iz ormara, jako zanimljivu scenu odradila je i Nika Pavičić poznatija kao Xniks2x kojoj je pripao stih 'Želim kamion cvijeća'. Naravno tu scenu je trebalo uprizoriti pa su se domišljati scenaristi i producenti prisjetili scene iz kultnog filma 'American Beauty' u kojoj glavni lik Lester zamišlja kako po djevojci kojom je opčinjen, padaju latice ruža. 

Okupiti JoomBoosovce na jedno mjesto, osobito usred ljeta, nije bio niti malo lagan zadatak pa su producenti spota morali biti prilično kreativni. Tako su Bruno Lukić, Filip Dejanović odnosno TheSikrt i Filip Rebrović odnosno 10Ficho, koji su se za vrijeme snimanja spota našli u Barceloni, bili 'postavljeni' kao polaroidi u scenama s našim reperima Haletom i Š-om, a TikTokerica Andrea Pacadi zlatne konfete je razbacala u udobnosti svoga doma. 

Zagreb: Snimanje spota za  JoomBoos

Koje su uloge i stihovi pripali ostalim JoomBoosovcima, kako su izgledali njihovi outfiti i kakva još iznenađenja su vam pripremili, pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu! 

Pogledajte video: 

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno