Obavijesti

Video

Komentari 5

JoomBoosova hit serija rastura na festivalima: Prikazali su je i na popularnom 'Four Riveru'

JoomBoosova hit serija rastura na festivalima: Prikazali su je i na popularnom 'Four Riveru'

JoomBoosova hit bilingvalna teen serija 'The Outsiders' ovo ljeto rastura na brojnim festivalima. Sad je prikazana i u sklopu filmske revije mladeži na Four River Film Festivalu i zaradila ovacije znatiželjne publike

Na rijeci Korani u Karlovcu održano je još jedno izdanje 'Four River Film Festivala'' u sklopu kojega je publika mogla gledati i epizode velika JoomBoosova hita 'The Outsiders'.

Serija o novim počecima i klincu koji iz Londona stiže u Zagreb u potrazi za novim životom i novim društvom oduševila je okupljene i zaradila ovacije publike.

POGLEDAJTE PRVU 'THE OUTSIDERS' EPIZODU:

Ovo nije prvi festival na kojemu je prikazan JoomBoosov hit. Ovog ljeta znatiželjna publika sve je epizode, neke i ekskluzivno, već mogla pratiti u sklopu 69. izdanja Pula Film Festivala. 

- Atmosfera je bila toliko osvježavajuća i opuštena. Svi smo bili jako uzbuđeni zbog projekcije. Anja i ja smo danima birali outfite..., ispričao je tada mladi glumac Antonio Vuksan, koji je utjelovio lik simpatičnog Patrika.

Karlovac: Four River Film festival nastavljen uz seriju The Outsiders

Uz njega je na tom festivalu bila i glumica Anja Polovina, koja u seriji igra glavnu negativku Ninu. Ona je, uz glumca Marka Gregurića te autora serije, Brunu Mustića, bila i na najnovijem izdanju filmskog festivala u Karlovcu. I kažu da je atmosfera bila nestvarna.

Karlovac: Four River Film festival nastavljen uz seriju The Outsiders

Podsjetimo, The Outsidersi su prva bilingvalna teen serija u regiji koju mnogi od samog početka emitiranja uspoređuju s najvećim uspješnicama s Netflixa.

- S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana, objašnjava jedan od autora serije, Bruno Mustić. U 'Outsiderima' se, osim mladih talentiranih glumaca iz Hrvatske i Londona, pojavljuju i neka već dobro poznata glumačka lica poput Gorana Grgića. 

U sklopu 69. Pula Film Festivala na plaži Ambrela  prikazan je film The Outsiders

Serija je ostvarila vrhunske rezultate, skupila je više milijuna pregleda na YouTubeu i ostalim JoomBoos platformama, a službeni The Outsiders Cro profil na TikToku već prati 10 tisuća obožavatelja i ima više od 7 milijuna pregleda videa, koje je objavljivala čak i najpopularnija tiktokerica u regiji, Mimiermakeup. Osim što je snimala TikTokove, glumila je i u samoj seriji.

U sklopu 69. Pula Film Festivala na plaži Ambrela  prikazan je film The Outsiders

Sve epizode serije, kao i one koje ste možda propustili, možete i dalje pogledati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO: