Video

Komentari 1

Još uvijek se stignete prijaviti i biti prvi pobjednici Oriđiđi Video Awardsa u metaverseu

Još uvijek se stignete prijaviti i biti prvi pobjednici Oriđiđi Video Awardsa u metaverseu

Video kampanje i super videe na digitalu objavljene u 2021. možete prijaviti u jednu od 11 kategorija na ova2022.24sata.hr. Naš stručni odabrat će najbolje među prijavljenim videima na digitalnim platformama

Još se niste prijavili? Što čekate! 24sata prvi u regiji ove godine organizira dodjelu nagrada u metaverseu - Oriđiđi video awards. Na ovom virtualnom spektaklu u lipnju ove godine, nagradit ćemo najorginalnije digitalne video kampanje i video content kreatore. Svoje video digitalne kampanje i fenomenalne videe iz 2021. godine možete prijaviti na OVA micrositeu, odnosno u jednu od sljedećih kategorija, a prijave smo produžili do 29. svibnja 2022. godine:

POGLEDAJTE VIDEO:

Brucoš - Nagrada godine u kategoriji new on market. Reklame koje su nove brendove fantastičnom kreativom u vrlo kratkom roku učinile prepoznatljivima

Sponzoruša - Nagrada godine u kategoriji influencer sponsored video. Best use influencera u digital kampanji

Perje - Nagrada godine u kategoriji financije i osiguranja

Ruf mich an - Nagrada godine u kategoriji telekomunikacijske usluge

Prpošna - Nagrada godine u kategoriji opće dobro i pozitivne promjene

Kupi ciglu - Nagrada godine u kategoriji e-commerce i maloprodaja

Štrukana - Nagrada godine u kategoriji hrana i piće

Spot-on! - Nagrada godine u kategoriji najbolji glazbeni spot

Kućni filmić - Nagrada godine u kategoriji najbolji user generated content

Reži me - Nagrada godine u kategoriji najbolja kamera i režija

Klimaxxx - Nagrada godine u kategoriji grand prix - najbolji rad od svih najbolje ocijenjenih radova

Nakon što se prijavite, naš stručni žiri koji se sastoji od profesionalaca i stručnjaka iz agencija, sveučilišta i medija odabrat će pobjednika svake kategorije.

- Brand 24sata već je duže vrijeme na tržištu poznat po svojim inovacijama i postavljanju trendova. Tako smo ljestvicu u Hrvatskoj, ali i regiji odlučili malo podići. Logičan slijed na sve ovo što radimo i na sve promjene u internet svijetu, preselili smo se u virtualnu stvarnost - metaverse. Do metaverse eventa došli smo kroz intenzivno promišljanje i komunikaciju sa kreativcima iz Brukete&Žinić&Gray te smo iznijeli ideju da u Hrvatsku moramo dovesti prvi takav event. Volio bih istaknuti da je bitno metaverse shvaćati kao interaktivan internet koji će kroz iduće desetljeće promijeniti ekonomiju u kojoj živimo - zaključuje Matej Lončarić, direktor i osnivač 24sata video produkcije, JoomBoosa i Miss7.

U lipnju ćemo onda na prvom eventu u metaversu u Hrvatskoj proglasiti pobjednika u svakoj kategoriji. Superfinalisti će sa svojim avatarima sudjelovati u ovom velikom virtualnom spektaklu te sve pratiti iz prvih redova. Sretno svima i ne zaboravite se prijaviti!