Video

Komentari 5

Kad se parovi posvađaju oko politike: Ti ne bi bio predstavnik stanara u zgradi od dva stana

Kad se parovi posvađaju oko politike: Ti ne bi bio predstavnik stanara u zgradi od dva stana

'Eksperiment' je serijal skečeva s Reneom Bitorajcem i Milom Elegović, a možete ga pratiti na našoj Videoteci, YouTube kanalu i svim profilima. U novoj epizodi, Rene i Mila 'bacili' su se u političare

Od svih kandidata jedino ja izvorno govorim 'kaj'. Znam sve rezultate Dinama unazad 25 godina. Znam svaku ulicu u užem i širem centru Dubrave. Znam sve krimose, kamatare, sponzoruše, sve prelaske preko pruge i sve životinje u ZOO-u, rekao je Rene Bitorajac u novoj epizodi serijala 'Eksperiment'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u Vladinom socijalnom 'Eksperimentu'. Moraju izdržati godinu dana zajedno u istom stanu kako bi svatko od njih osvojio 100.000 kuna. No, to nije najjednostavnije. Pogotovo kada ste u stanu s nekim tko ima potpuno suprotne prioritete, stavove i zanimaciju.

Ovoga puta, dobili su zadatak da predstave svoj program za gradonačelnika. Mila je odmah bila oduševljena tom idejom i komentirala da bi se možda i u stvarnom životu prijavila za gradonačelnicu. Rene u početku nije bio oduševljen idejom, no spremno se bacio na predstavljanje svog programa.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

- Ne da ću sastaviti program koji će svi prepisivati, nego će prekosutra reći da su ih hakirali - rekao je Rene, ali Mila je bila samouvjerena. Rekla mu je da ne bi osvojio izbore za predstavnike stanara u zgradi od dva stana - u kojem je jedan njegov, a drugi od njegovih 'staraca'.

Mila je obukla crvenu haljinu, stavila naočale i sjela u improvizirani studio spremna za predstavljanje svog programa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pod mojim vodstvo Zagreb će biti ljepši, veseliji, šareniji. Dok Zagreb postoji, bit će u bolji. Napravimo grad s najvećim i najčešćim sniženjima u Europi! Za najsexy grad u banana državi - rekla je Mila, a Rene je uzvratio:

- Nema tu puno filozofije. Bolji sam od drugih kandidata - zaključio je Rene.

Što su još predstavili u svojim programima, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr