Obavijesti

Video

Komentari 3

Kakav pad! Pokušao napraviti salto unazad i sletio na lice

Sigurni smo da je ovo boljelo! Šaljem vam jedan primjerak videa kako ne treba raditi salto unazad, rekao nam je Hrvoje iz Našica, autor ovog video uratka. Vjeruje kako će se ovome svi slatko nasmijati - mi sigurno jesmo!

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Backflip FAIL I Oops Croatia

We bet this backflip fail is a really painful. Hrvoje from Našice has sent us this backflip fail. He told us that "this is not the right way to do backflip.". Kids, don't try to repeat this backflip fail at home!

 

Djeco, nemojte ovo raditi kod kuće, rekao nam je Hrvoje iz Našica koji je poslao video.  Hrvoje je također dodao kako nitko nije teže ozlijeđen prilikom snimanja. Drago nam je da je tako, jer ovo izgleda bolno!

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia ili na www.oops.hr. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju Oops Croatia, pogledajte je ovdje:

Best funny fails | Weekly fail compilation #13 | Oops Croatia

Best of the Week 13 (May/June2017). Every Sunday - new compilation! ▶︎ SUBSCRIBE for awesome Oops videos!: http://bit.ly/oops_subscribe ▶︎ Submit your video: mojvideo@24sata.hr Welcome to Oops Croatia! Enjoy in the hottest UGC videos from Croatia but also from videos across the whole web.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin