Obavijesti

Video

Komentari 27

Kakva elita! Rimčeva Nevera i auti koji vrijede više od dvije milijarde kuna stigli u Zagreb

Kakva elita! Rimčeva Nevera i auti koji vrijede više od dvije milijarde kuna stigli u Zagreb

Karavana luksuznih vozila okupljena u klubu Supercar Owners Circle stigli su u Zagreb. Na YouTube kanalu 24sata provjeriti kako izgledaju ovi luksuzni automobili

Rimčeva Nevera, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, Aston Martin Valkyrie AMR Pro i brojni drugi luksuzni i skupi automobili stigli su u Zagreb. Ispred zagrebačke katedrale parkirani su auti vrijedni više od dvije milijarde kuna.

PRATITE PRIJENOS UŽIVO:

Naš Bugatti brend predstavit ćemo s vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, nekoliko modela Centodieci i Divo. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti - rekao je Mate Rimac na konferenciji na kojoj su nalazili dolazak ovih luksuznih automobila.

Osim ispred zagrebačke katedrale, luksuzni automobili će se sutra publici predstaviti na velikogoričkom ZTC-u gdje će održati demonstracije brzine i snage.

Publici će se prvi puta predstaviti i 'Auto mira - Peace Car' koji je specijalni projekt koji je SOC razvio u suradnji s tvrtkom Aston Martin.