Obavijesti

Video

Komentari 4

Kavica za roditelje, krema protiv prištića za klince: Stigao je novi JoomBoos magazin!

Kavica za roditelje, krema protiv prištića za klince: Stigao je novi JoomBoos magazin!

Novo izdanje JoomBoos Videostar magazina od danas možete pronaći na svim kioscima Tiska i Tisak prodajnim mjestima, kao i u Konzum prodavaonicama, po cijeni od 35 kuna, a unutra je čak sedam hit darova

JoomBoos Videostar magazin nema samo najbolje priče koje zanimaju tinejdžere, generaciju Z i generaciju alfa, već i najbolje poklone u novom, ljetnom izdanju.

Rosal gel protiv prištića i korektor u sticku, cool tetovaža, knjižica kvizova znanja, JoomBoos slamke, popust na personalizirane poruke youtubera putem Klippy aplikacije te NESCAFÉ 3in1 Frappé za roditelje, sve su to darovi koje dobivate uz novo ljetno izdanje JoomBoosa, najpopularnijeg magazina za mlade u Hrvatskoj.

Posebne papirnate slamke koje dobivate u novom broju magazina poklanja vam Europski parlament - pa tako možete uživati u svom omiljenom piću i pritom čuvati okoliš! #bezplastike Osim cool papirnatih slamki, Europski parlament donosi vam i knjižicu kvizova znanja iz područja geografije, povijesti i zabavne trivije, pa uz pomoć njih možete učiti na najzabavniji mogući način!

Osim najbogatijih darova dosad, u novom ljetnom magazinu mlade i one nešto starije čekaju odlične priče koje će vas zabavljati na ljetovanju i praznicima. 

U novom broju tako možete pročitati sve tajne iza kamera nove sezone nagrađivane JoomBoos serije 'Teini dnevnici', saznati najveće zanimljivosti o glazbenim idolima generacija Z i alfa, JoomBoos skandinavka, putopis iz romantičnog Pariza, najbolji ljetni shopping vodiči, filmovi i još mnogo zanimljivih tema koje će svatko rado pročitati na plaži.

Donosimo i odgovore poznate ginekologinje na 18 najčešćih pitanja o prvoj mjesečnici - bez tabua i cenzure, a tu je i intervju s talentiranom srednjoškolkom Meri koja u slobodno vrijeme ne voli ljenčariti, već izrađuje prekrasan nakit od gline i promovira ga na društvenim mrežama. 

Sve to + čak 30 postera mega zvijezda sa strane i domaće scene za samo 35 kuna! Pronađite JoomBoos Videostar magazin na svim kioscima Tiska, razveselite klince super pričama, posterima i poklonima, a sebe osvježite ledenom NESCAFÉ kavom. Za svakoga ponešto!