Obavijesti

Video

Komentari 21

'Kolindi sam najviše vjerovala, ali mi još nitko nije uplatio tih 8000 eura za rad od doma...'

'Kolindi sam najviše vjerovala, ali mi još nitko nije uplatio tih 8000 eura za rad od doma...'

Zašto Milu Elegović zanima što je Nina Badrić obukla za špicu i kako Indiri stoji kratka kosa, saznajte u novoj epizodi 'Eksperimenta' u kojoj su Rene i Mila raspravljali o tome koje su vijesti bitne

VIDEO

Kako da više vjeruješ političarima? Kolinda, kojoj sam najviše vjerovala, rekla je da ćemo zarađivati 8000 eura i raditi od doma. Meni još uvijek nije nitko uplatio te pare - rekla je Mila Elegović Reneu Bitorajcu dok su doručkovali i ispijali svoju jutarnju kavicu u novoj epizodi 'Eksperimenta'.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Uz jutarnju kavu raspravljali su o predizbornim obećanjima političarima i vijestima s estrade s kojima smo svakodnevno okruženi.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

- Vidiš, čitam da je Dalibor Petko krenuo u teretanu - rekla je Mila, a Rene dodao:

- Krenuo je, ali pitanje je hoće li doći do tamo - našalio se.

Renea smeta još 'mora' znati da se Nina Badrić pojavila u trendy sandalama u gradu, da je Andrassy podbacila s odabirom suknje, a da Barbara Kolar kreće na novu dijetu. Mili smeta što 'mora' znati da je igrač Šibenika po boku izbacio igrača Slaven Belupa pa centrirao.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

- Uvijek banaliziraš stvari. Kužim da tebe sama riječ 'šišanje' ubija u pojam jer se nisi šišao još od osnovnjaka, ali dopusti nama, običnim smrtnicima, da budemo informirani o događanjima, modi, što je trend, IN i must have - pojasnila je Mila Reneu.

U novinama je još pročitala da se Petković seli u novi veći stan, da je Maja Šuput kupila novi stol za hranjenje malenog Blooma, a da se Vlatka Pokos ponovno javila iz Kanade. Rene ju više nije mogao slušati pa je otišao odspavati.

- Ti si kao Linić i Boras na cijepljenju preko reda - da se ne baci - rekla mu je Mila za večerom kada je odbila hranu koju joj je on pripremio pa ju je sam odlučio pojesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Kako je izgledala njihova rasprava za doručkom i večerom, saznajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'.

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...