Obavijesti

Video

Komentari 3

Kreće serijal posvećen domaćoj hip hop sceni: 'Ovo je prilika da upoznate one koji to zaslužuju'

Kreće serijal posvećen domaćoj hip hop sceni: 'Ovo je prilika da upoznate one koji to zaslužuju'

ORIĐIĐI PRODUKCIJA 24sata donosi treću sezonu serijala posvećenog domaćoj hip hop sceni koja već godinama ulazi u mainstream. “Takeover” ćete moći svakog utorka i petka pratiti na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Serijal ‘Takeover’ daje priliku izvođačima predstaviti se pred velikim i raznolikim auditorijem. Super je što ove live izvedbe imaju dozu improvizacije u odnosu na original, a nekad ih čak i nadmaše. Osim toga, bitan je edukativni element serijala u kojem reperi čitaju tuđe tekstove i kritički ih promišljaju i ocjenjuju, rekao nam je reper Vlado Andrassy, poznatiji kao Scriptor, član grupe O.N.I.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao i u prethodne dvije sezone, donosimo vam live izvedbe najvećih hitova te ocjenjivanje rima svojih rep kolega. Tko je zaradio jedinicu, a tko čvrstu peticu i pohvale, saznat ćete petkom. Kroz show su se već izredali Tram 11, Hiljson Mandela, Nered, Stoka, Grše, Zembo Latifa i mnogi drugi, a nova sezona prilika je da čujete još neke, možda vama poznate, a možda i nepoznate izvođače.

Da pokažu svoj “skill” drugima i ocijene rime svojih kolega sa scene, jedva čekaju Khan, Burky, rep grupa O.N.I. te brojni drugi koje ćete moći na našim kanalima. Svoje dojmove sa snimanja serijala s nama je podijelio i Khan, koji je ove sezone prvi put gostovao u ovom serijalu.

POGLEDAJTE PROŠLOGODIŠNJI LIVE SESSION - 30ZONA:

- Bila je odlična i opuštena atmosfera na snimanju i baš super iskustvo. Pohvalio bih ljubaznu ekipu. Bilo je kvalitetno i jedva čekam vidjeti sav materijal i nadam se da će se i publici svidjeti. Pratio sam ovaj serijal prethodnih godina i mislim da je nešto novo i svježe što je potrebno domaćim izvođačima - oduševljen je bio Matija Gečević, poznatiji kao Khan. Zagrebački reper u serijalu “Takeover” u live sessionu izveo je svoju stvar ‘Na bloku”, koju je objavio prije samo mjesec dana.

- Pratite ‘Takeover’ i upoznajte se s kvalitetnim artistima koji možda i nemaju priliku pokazati se koliko zapravo zaslužuju - poručio je reper.

POGLEDAJTE I OCJENJIVANJE RIMA:

Oduševljenje nisu krili ni dečki iz grupe O.N.I., koju čine Jantar, Kali i Scriptor te producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Kažu da im je poseban gušt bio izvoditi njihovu stvar “Demoni” uživo, i to prvi put pred kamerama. Našalili su se da je njihov, inače suzdržani član grupe, Kali, imao prilike uklopiti poteze iz pilatesa u svoju izvedbu. A kako to izgleda, moći ćete saznati na YouTube kanalu 24sata.

- Jedva čekamo vidjeti kako će publika reagirati na nas, a za njih imamo i poruku: ‘Ostanite u zOni’ - poručio je član grupe, Scriptor.

A dok nestrpljivo čekamo novu sezonu, nove izvođače i nove hitove, izvedbe Hiljsona Mandele, Nereda, Stoke, Kreše Bengalke i cijelu prvu i drugu sezonu “Takeovera” možete pronaći na YouTube kanalu 24sata. A uz to možete vidjeti i što kažu o rimama Bake Prase, Chode, KUKUSA i mnogih drugih.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

”Takeover” i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, u Videoteci 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr. Videoteka 24sata je mjesto s najboljim videosadržajem u regiji. Tamo možete pronaći “Zvijezde vrište”, “24 pitanja”, “Kuharski Bootcamp” te brojne druge serijale 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE, JoomBoosa i Miss7.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...