Kreće serijal posvećen domaćoj hip hop sceni: 'Ovo je prilika da upoznate one koji to zaslužuju' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 3

Kreće serijal posvećen domaćoj hip hop sceni: 'Ovo je prilika da upoznate one koji to zaslužuju'

Kreće serijal posvećen domaćoj hip hop sceni: 'Ovo je prilika da upoznate one koji to zaslužuju'

ORIĐIĐI PRODUKCIJA 24sata donosi treću sezonu serijala posvećenog domaćoj hip hop sceni koja već godinama ulazi u mainstream. “Takeover” ćete moći svakog utorka i petka pratiti na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Serijal ‘Takeover’ daje priliku izvođačima predstaviti se pred velikim i raznolikim auditorijem. Super je što ove live izvedbe imaju dozu improvizacije u odnosu na original, a nekad ih čak i nadmaše. Osim toga, bitan je edukativni element serijala u kojem reperi čitaju tuđe tekstove i kritički ih promišljaju i ocjenjuju, rekao nam je reper Vlado Andrassy, poznatiji kao Scriptor, član grupe O.N.I.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao i u prethodne dvije sezone, donosimo vam live izvedbe najvećih hitova te ocjenjivanje rima svojih rep kolega. Tko je zaradio jedinicu, a tko čvrstu peticu i pohvale, saznat ćete petkom. Kroz show su se već izredali Tram 11, Hiljson Mandela, Nered, Stoka, Grše, Zembo Latifa i mnogi drugi, a nova sezona prilika je da čujete još neke, možda vama poznate, a možda i nepoznate izvođače.

Da pokažu svoj “skill” drugima i ocijene rime svojih kolega sa scene, jedva čekaju Khan, Burky, rep grupa O.N.I. te brojni drugi koje ćete moći na našim kanalima. Svoje dojmove sa snimanja serijala s nama je podijelio i Khan, koji je ove sezone prvi put gostovao u ovom serijalu.

POGLEDAJTE PROŠLOGODIŠNJI LIVE SESSION - 30ZONA:

- Bila je odlična i opuštena atmosfera na snimanju i baš super iskustvo. Pohvalio bih ljubaznu ekipu. Bilo je kvalitetno i jedva čekam vidjeti sav materijal i nadam se da će se i publici svidjeti. Pratio sam ovaj serijal prethodnih godina i mislim da je nešto novo i svježe što je potrebno domaćim izvođačima - oduševljen je bio Matija Gečević, poznatiji kao Khan. Zagrebački reper u serijalu “Takeover” u live sessionu izveo je svoju stvar ‘Na bloku”, koju je objavio prije samo mjesec dana.

- Pratite ‘Takeover’ i upoznajte se s kvalitetnim artistima koji možda i nemaju priliku pokazati se koliko zapravo zaslužuju - poručio je reper.

POGLEDAJTE I OCJENJIVANJE RIMA:

Oduševljenje nisu krili ni dečki iz grupe O.N.I., koju čine Jantar, Kali i Scriptor te producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Kažu da im je poseban gušt bio izvoditi njihovu stvar “Demoni” uživo, i to prvi put pred kamerama. Našalili su se da je njihov, inače suzdržani član grupe, Kali, imao prilike uklopiti poteze iz pilatesa u svoju izvedbu. A kako to izgleda, moći ćete saznati na YouTube kanalu 24sata.

- Jedva čekamo vidjeti kako će publika reagirati na nas, a za njih imamo i poruku: ‘Ostanite u zOni’ - poručio je član grupe, Scriptor.

A dok nestrpljivo čekamo novu sezonu, nove izvođače i nove hitove, izvedbe Hiljsona Mandele, Nereda, Stoke, Kreše Bengalke i cijelu prvu i drugu sezonu “Takeovera” možete pronaći na YouTube kanalu 24sata. A uz to možete vidjeti i što kažu o rimama Bake Prase, Chode, KUKUSA i mnogih drugih.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

”Takeover” i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, u Videoteci 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr. Videoteka 24sata je mjesto s najboljim videosadržajem u regiji. Tamo možete pronaći “Zvijezde vrište”, “24 pitanja”, “Kuharski Bootcamp” te brojne druge serijale 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE, JoomBoosa i Miss7.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura