Obavijesti

Video

Komentari 1

Kretz, zvijezda Netflixove serije otkriva: 'Najluđi zahtjev bio je smjestiti cijeli brod unutar kuće'

Kretz, zvijezda Netflixove serije otkriva: 'Najluđi zahtjev bio je smjestiti cijeli brod unutar kuće'
2

U novoj epizodi 24 pitanja razgovarali smo s Valentinom Kretz, članom poznate obitelji na Netflixu i aktera u seriji Pariška agencija: Ekskluzivne nekretnine. Gledajte nas od danas u 12 na YouTube kanalu i Videoteci

VIDEO

Valentin Kretz je jedan od četvero braće obitelji Kretz koja se bavi lovom na luksuzne nekretnine diljem svijeta. Svoj život odlučili su izložiti javnosti kroz seriju 'Pariška agencija: Ekskluzivne nekretnine'. 

POGLEDAJTE VIDEO 24 PITANJA:

U epizodi 24 pitanja otkrio nam je najluđi zahtjev koji su ikada dobili. 

- Jedan milijunaš koji je tada osvojio dobitak na lutriji, želio je smjestiti svoj brod unutar kuće, mislim da je to bio najluđi zahtjev - rekao je. 

Pitali smo ga je li potrebno prodati jetru kako bi skupili dovoljan iznos za stan u Parizu.

- Nije potrebno. Trebate samo dobar posao i dobru investiciju - objasnio je ukratko kroz smijeh.

Kao najveću prednost svog posla ističe povezanost s obitelji. Njihova kuća zapravo je njihovo radno mjesto, a zbog toga nema osjećaja 'moram ići na posao'. Najveća mana su, kaže, usponi i padovi. Najgore je kada posao ne uspije. 

Zanimalo nas je i je li ikada u nekoj kući osjetio paranormalnu aktivnost. 

VIDEO

- Nije bilo duhova, iako mnogi klijenti prakticiraju kinesku tehniku Feng Shui kako bi ispitali energiju. Pozitivna energija u stanu svakako je bitna stavka kao i pozitivna energija agenta za nekretnine - objasnio je, a našalio se i da je on najzabavniji član obitelji.

Serija 'Pariška agencija: Ekskluzivne nekretnine' krenula je 2020. godine na TMC-u u Francuskoj i Maroku, a godinu dana kasnije kupio ju je i Netflix. Do sada se gledala u 190 zemalja svijeta, a detaljno prikazuje što to znači biti lovac na nekretnine kao i što znači obitelj i zajedništvo u poslu. Zvuči kao prava definicija izreke 'ugodno s korisnim'.

Danas u 12 u novoj epizodi 24 pitanja na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte i koji je Valentinu Kretzu najdraži francuski običaj, doba dana, te bira li radije kuću na planini ili na plaži. 

Sav sadržaj ORIĐIĐI produkcije pogledajte na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u i LinkedIn-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno