Obavijesti

Video

Komentari 162

Krvavo Valentinovo u Rijeci: Žena mu je rekla da ga ostavlja

Muškarca osumnjičenog da je ubio ženu u neboderu na Vežici u Rijeci policija lovi preko pola Hrvatske. Pregledavali su svaki automobil, pa čak i autobuse...

VIDEO

Dva puta su nam zaustavili autobus kojim smo putovali za Zagreb. Prvi put su legitimirali samo muškarce, a drugi put su ga cijelog pretresli. Čak su i pse pustili da pretraže prtljažni prostor. Ispričali su nam to čitatelji koji su u utorak putovali iz Rijeke u Zagreb. Kako su nam rekli, duž cijelog autoputa bile su policijske patrole. Tražili su muškarca kojeg sumnjiče da je ubio ženu u Rijeci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:46

Mrtvu su je otkrili oko podneva u neboderu na Vežici. Tko je zvao policiju, ne zna se. No kako su nam ispričali susjedi, riječ je o majci dvoje djece u ranim tridesetima. 

- A čujte. Da, poznavali smo je. Živjela je u bakinu stanu. Često su se iz stana čuli galama i vika. Stalno su se svađali, a ona je vrištala. Znala je doći i policija. Danas ništa nismo čuli - rekli su nam stanari pokojnice. 

Spominju da je imala problema s drogom, a često su je znali vidjeti kako pije ispred lokalne trgovine. Dvoje djece imala je s različitim partnerima. Starije je ostalo živjeti s bivšim supružnikom, dok je drugo imala sa sadašnjim partnerom - muškarcem kojeg je policija jučer tražila po pola Hrvatske. Muškarac je inače iz Duge Rese, stoga je policija na sve prilaze gradu postavila patrole. Pregledavali su svaki automobil. 

Susjedi ubijene kažu kako im se žena žalila na supružnika. 

- Prije desetak dana rekla mi je da ga namjerava napustiti jer se nije brinuo o djetetu - govori nam susjeda dok je pored inspektora pokušavala ući u zgradu. Je li to bio okidač za zločin ili nešto drugo znat će se nakon očevida kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice Tea Radovani zajedno s voditeljem Sektora krim policije Željkom Krunešom i iskusnim timom kriminalista PU primorsko-goranske. Na mjesto događaja stigao je i sudski vještak dr. Valter Stemberga iz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Blokade na svim prometnicama

Čim je otkriven zločin, riječka policija alarmirala je karlovačku. Naime, muškarac kojeg sumnjiče da je usmrtio ženu u Rijeci, kako su na rekli susjedi pokojne, rodom je iz Duge Rese. Svuda oko grada su policijske ophodnje. Pregledava se svaki sumnjiv automobil. Policijske ophodnje su i na naplatnim kućicama na Lučkom.

U VIDEO VIJESTIMA JOŠ POGLEDAJTE:

- Ubio ju u Rijeci zbog ljubomore?

Pokretanje videa...

00:19

- Pretukao ga do smrti i snimku objavio na Facebooku

Pokretanje videa...

00:18

- Presušilo Ramsko jezero: Tu su veslali olimpijski šampioni

Pokretanje videa...

00:11
- Sandra Švaljek kopira Bandića?: Pere grafite i čisti Zagreb
 
- Povratak slavne Nokie 3310
 
- Ljubav ne zna za vrijeme: U braku su 64 godine
 
- Prva Hrvatica koja je plesala na Grammyju
 
- Žužin udovac: "Ja bih se ženio, a one se bore za moju imovinu"
 
- Ljubljenjem, predigrom i seksom do fit linije

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno