Video

Komentari 79

Madžaru, ne svađaj se s drugim muškarcem dok furaš torbicu!

Madžaru, ne svađaj se s drugim muškarcem dok furaš torbicu!

Komičar Ivan Šarić se u 15. epizodi oprostio od svoje vjerne muze Kolinde Grabar-Kitarović, ali i pozdravio novog predsjednika Zorana Milanovića. Opleo je i po susjednom predsjedniku Aleksandru Vučiću

Čestitamo Zoranu Milanoviću na pobjedi i veselimo se njegovim novim glupostima, kao i starim, rekao je komičar Ivan Šarić. Njegova prva asocijacija na budućeg predsjednika Republike Hrvatske bila je Milanovićev neslavan pad s tenka prije sedam godina, kad je još bio nezreo predsjednik Vlade. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Volio bih da je Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila jer ovako vjerojatno više neću imati toliko materijala za humor - požalio se Šarić u novoj epizodi Zenzacije koja izlazi svakog četvrtka na YouTube kanalu 24sata. No uhvatio je zadnji voz i opleo po njezinom najbliskijem savjetniku Tomislavu Madžaru. Još jednom, za kraj, kao sol na ranu. 

- Posvađao se s Milanovićem i internet je eksplodirao zato što je imao ceker u kojem su bile Kolindine stvari. Ne možeš se svađati s drugim muškarcem dok nosiš žensku torbicu. Što god kažeš bit će krivo, niti jedan argument neće biti valjan. Tad se jedino možeš svađati sa ženom - objasnio je.

Jedna od aktualnih tema u predsjedničkoj kampanji bio je i odnos Hrvatske sa Srbijom. Šarića to u Zenzaciji nije zanimalo, ali je susjedima pronašao nešto što im je malkice zamjerio te im pritom čestitao Božić. 

- Aleksandar Vučić je svima čestitao Novu godinu. Video počinje tako da četvero ljudi gleda utakmicu. Guglao sam je li na taj dan bila koja utakmica, a utakmica je bila jedino u Karlovcu. Nisam znao da Srbi prate nižu ligu u Hrvatskoj. Ali, dobro, nikad ne znaš. Ekipa hvali predsjednika, jedan dobacuje da je čudo napravio za Srbiju, a drugi da bi čudo bilo da se Vučić pojavi i donese im čaj. Kad ono, Vučić se pojavljuje i nosi im čaj - prepričao je Šarić video koji ga se posebno dojmio.

POGLEDAJTE ŠARIĆEVU VEČERU S VELEPOSLANIKOM SAD-A:

Šarić sad očekuje od Milanovića i Plenkovića da kopiraju susjede i za svoje vjerne glasače također snimaju takve inspirativne videe.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.